Τέταρτο

Πάτρα: Ξεκινά για 12η συνεχόμενη χρονιά η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου


Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι ξεκινά την λειτουργία του, από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και για 12η  συνεχόμενη χρονιά, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου «Πάνος Μυλωνάς».

Η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου, αλλά και σχολείων από άλλους Δήμους, εφόσον το επιθυμούν.

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες, θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται -κατόπιν προγραμματισμού- όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 9 π.μ. έως την 1 μ.μ.

Οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων, καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πατρέων (τηλ. 2610 421 850), προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη των τάξεων τους.

Σημειώνεται, ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του covid-19 και  η επίσκεψη θα πραγματοποιείται ανά Τμήμα, με την τήρηση όλων των μέτρων κοινωνικής απόστασης και ατομικής υγιεινής, ώστε να πραγματοποιείτε στο συγκεκριμένο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top