Τέταρτο

Πάτρα: Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου αποχέτευσης της περιοχής της Πλαζ και του έλους


Ένα σημαντικό έργο, για την μεταφορά των λυμάτων της παραλιακής ζώνης της Πάτρας, στον Βιολογικό Καθαρισμό, υπογράφηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, μεταξύ του Προέδρου της, Ανδρέα Παπανικήτα και του Γιώργου Αθανασόπουλου, εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε».

Πρόκειται για το έργο: «Αποχέτευση λυμάτων υποζώνης Α2.5», αφορά τόσο το τμήμα του εντός σχεδίου πόλης, όσο και τις εγκαταστάσεις της πλαζ και θα συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έργα ανάπλασης της περιοχής του έλους και της πλαζ, που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμο Πατρέων, όπως η ανάπλαση του έλους της Αγυιάς και η δημιουργία του Βόρειου Πάρκου.

Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα και της περιοχής της πλαζ καθώς και ενός αντλιοστασίου λυμάτων.

Η περιοχή που θα εξυπηρετήσει περικλείεται από τις οδούς: Κανελλοπούλου, Αθηνών, πάροδος Αθηνών 307, Θάλασσα, Ευήνου, Αυστραλίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3.450.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top