Τέταρτο

Πάτρα: Υπογράφηκε σύμβαση για ανακατασκευή δρόμων σε νότιο και ανατολικό διαμέρισμα


Υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και την ανάδοχο εταιρεία, σύμβαση για το έργο ανακατασκευής δρόμων και πεζοδρομίων, στο Νότιο και το Ανατολικό Διαμέρισμα, προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν κυρίως ανακατασκευή και συντήρηση δρόμων, αντικατάσταση ρείθρων και κρασπέδων.

Ορισμένοι από τους δρόμους, είναι:

Στο Ανατολικό Διαμέρισμα: Τμήματα των δρόμων Γηροκομείου, Ηρακλέους, Ιωάννη Διακίδη (πριν και μετά τον Ι.Ν. Αγίων Πάντων), Δαμασκηνού, Λυκόχωρου, Χατζημιχαήλ, Ιακωβίδου, Θεοτοκοπούλου κ.λπ.

Στο Νότιο Διαμέρισμα: Πάροδος ΕυβοίαΣ 292, Μονής Σωτήρος, Θεοδ. Κυρηναίου – Κνωσσού – παρ. Ακρωτηρίου, Λίνδου (Ερέτρειας – Ανδ. Παπανδρέου), Ανδ. Παπανδρέου (Θησέως – Κολχίδος), Θουκυδίδου (Ν. Αποστόλη – Πηγασίου), Παπατσώρη και Ναπ. Ζέρβα, Τιφύως, Κλυτίου, Εργίνου κ.λπ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8237 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top