Τέταρτο

Patras Art Festival | Ανοιχτό κάλεσμα για φωτογράφους, καλλιτέχνες, εθελοντέςΑνακοινώθηκε το πρώτο Patras Art Festival που θα διοργανωθεί το καλοκαίρι από τις 5 ως τις 11 Ιουλίου στην πόλη της Πάτρας.

Το εργαστήρι Τεχνών Θέσπις, που έχει δημιουργήσει τον πολυχώρο Art Evolution στην Πάτρα, διοργανώνει ένα πολυθεματικό φεστιβάλ που θα ξεκινήσει με σεμινάρια Τσίρκου, Hand Balancing, αλλά και Σύγχρονου Χορού στον πολυχώρο που βρίσκεται στην Μονής Ταξιαρχών 9.

Από τις 8 ως τις 11 Ιουλίου, το φεστιβάλ θα πάρει άλλες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα:

Στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, θα γίνουν παραστάσεις χορού, τσίρκου και διάφορες άλλες δράσεις, με την είσοδο να είναι ελεύθερη προς όλους.

Παράλληλα, στον περιβάλλοντα χώρο θα γίνει έκθεση φωτογραφίας, αλλά θα υπάρχουν ζωγράφοι της πόλης και χειροτέχνες, ώστε να αναδείξουν την δουλειά τους και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο.

 

Ανοιχτό κάλεσμα για φωτογράφους

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της έκθεσης φωτογραφίας το Patras Art Festival 2021 προσκαλεί φωτογράφους να στείλουν τα έργα τους με θέμα “Άνθρωπος και Κίνηση”.

Ο καθένας μπορεί να στείλει έως 4 φωτογραφίες (min. 2000×2000 pixel, 300 dpi).

Αποστολή με wetransfer στο: [email protected] 

Προθεσμία 01/06/2021 – Όσοι επιλεχθούν θα ενημερωθούν με email.

 

Ανοιχτό κάλεσμα για σε καλλιτέχνες

Το Patras Art Festival 2021 προσκαλεί χειροτέχνες, ζωγράφους που θέλουν να λάβουν μέρος.

Ο καθένας μπορεί να στείλει email στο: [email protected]

Καλείται επίσης και όποιος θέλει να βοηθήσει εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια να αποστείλει mail.

Περισσότερες πληροφορίες: instagram | facebook

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top