Τέταρτο
203 Προβολές

Παύλος Παυλίδης dueto 2 live στην Πάτρα


Advertisement


10 Σεπτεμβρίου 2020. Υπαίθριο Θέατρο Royal Patras, Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στις καλοκαιρινές σκηνές παρέα με έναν εξαιρετικό μουσικό, τον Φώτη Σιώτα. Οι δυο τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό.

Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου δίνοντας τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εδώ, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

Advertisement

Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Παύλος Παυλίδης dueto με τον Φώτη Σιώτα. Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα – έκπληξη που θα μας κάνει παρέα αυτό το καλοκαίρι και θα μας δώσει μια ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο.

Advertisement

 

Πληροφορίες

10 Σεπτεμβρίου 2020.
Θέατρο Royal Patras, Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Έναρξη 21.30

Προπώληση εισιτηρίων 13 €
Εισιτήριο στην πόρτα 15 € (δεν προτείνετε για λόγους αποφυγής συνωστισμού)

Προπώληση:
Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Discover Your Way
Το Θρανιο
Φαρος Εν Πατραις
Queen Cafe-Bistrot
Ο Ακροβάτης στην πλατεία
Royal Patras

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Πληροφορίες: 6972807170 | facebook event

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση στο θέατρο. Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων και ανά 2,3 ή 4 θέσεις και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία. Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη κατά την είσοδο έξοδο και κατά την παρακολούθηση της εκδήλωσης. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες θα τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6445 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top