Τέταρτο

204 Προβολές

Πειρατικό

ship-2202910_1280Στο πειρατικό που διαπλέει τις θάλασσες των ονείρων μου, καπετάνιος ορθώνεται ο πόθος μου ανάμεσα στους ναύτες. Νέα λιμάνια να προσαράξει το καράβι, αόρατο ταξιδεύοντας απ΄τα μάτια των ανθρώπων. Να αναζητήσει ανοιχτόμυαλους, που όταν ακούσουν τις ιστορίες του παρελθόντος, δικό τους ξύλινο πόθο να ρυμουλκήσουν και να παλέψουν με το άγνωστο και τα κύματα.

Τις νύχτες που οι γοργόνες με το τραγούδι τους σαγηνεύουνε τις φάλαινες και το σεληνόφως θέλω να αιχμαλωτίσω, και ως λάφυρο στο παζάρι της ερήμου να το ανταλλάξω με μια μαγική πόλη. Εκεί που επιθυμώ ανάμεσα στους συμπολίτες να απαγγείλω παραμύθια, απ΄τις μάχες με τους στενόμυαλους μιας άλλης εποχής. Οι λέξεις μου να οικοδομήσουνε έναν νέο κόσμο, όπου η αγάπη θα συντροφεύει το αύριο δίχως διακρίσεις, δίχως βαρίδια που συντηρούνε τάξεις  ανθρώπων.

Πλούσιους και φτωχούς. Προνομιούχους και απόκληρους.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

Back to Top