Τέταρτο

«Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη» στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον


Η παράσταση «Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη» για παιδιά για 3-9 ετών, παρουσιάζεται κάθε Σάββατο & Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

Ο Φοίβος, ένα έξυπνο και ντροπαλό παιδί μέσω των ονείρων του ξυπνάει στην μυστική κρύπτη της Μπαλονούπολης. Μέσα από μυθικές μπαλονο-δοκιμασίες μεταμορφώνεται στον πιο τρανό μπαλονοποιό και με μοναδικό «όπλο» τα πολύχρωμα μπαλόνια του, δημιουργεί τις πιο απρόσμενες ιστορίες και σώζει την Μπαλονούπολη Ένα θεαματικό theater balloon performance, με φανταστικές μπαλονοκατασκευές, χορό, τραγούδι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις.

Συντελεστές

Σύλληψη ιδέας/σκηνοθεσία/κείμενο: Γιώργος Μαγκίνης

Επιμέλεια κίνησης: Δήμητρα Παγκάλου

Χειρισμός ήχου & φωτισμών: Γιάννης Καραλιάς

Φοίβος: Γιώργος Μαγκίνης

Πληροφορίες

Ημερομηνίες: 11 – 26 Δεκεμβρίου. Κάθε Σάββατο στις 18:00 & κάθε Κυριακή στις 11:30.

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

*Κατάλληλο για ηλικίες 3-9 ετών.

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον, Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (δίπλα στο μετρό της Δάφνης) – Έξοδος Στριγγάρη – Αγίου Δημητρίου | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | Τηλ. 6983930220 | [email protected]

Ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής και είναι απαραίτητο οι ενήλικοι θεατές να έχουν μαζί τους έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ για τους ανήλικους θεατές είναι υποχρεωτικό ένα self test των τελευταίων 24 ωρών.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top