Τέταρτο

35 Προβολές

Ποδηλατοδρομία Naturally στο Ηράκλειο ΚρήτηςΠοδηλατοδρομία για το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία της φύσης διοργανώνεται στο Ηράκλειο της Κρήτης από την Κίνηση Πολιτών για την κατάργηση του αντί-περιβαλλοντικού νόμου και την προστασία της φύσης (ΦΥΣΗτΗΡες).

Αναλυτικά το κάλεσμα

Την Πέμπτη, 21 Μαΐου, Ευρωπαϊκή Ημέρα “Natura 2000”, καλούμε εσάς, τους φίλους σας και τα παιδιά σας σε μια ποδηλατοδρομία για το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία της φύσης. Ο νέος (Αντι-) Περιβαλλοντικός νόμος, που ψηφίστηκε στις 6 Μαΐου μέσω συνταγματικά αμφίβολων διαδικασιών, αφήνει τελείως απροστάτευτη τη φύση και παρέχει τεράστιες διευκολύνσεις σε επίδοξους επενδυτές και κερδοσκόπους για την εκμετάλλευση αυτής.

Καλούμαστε να τιμήσουμε το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων Περιοχών “Natura 2000”, του οποίου η προστασία πρόκειται να καταργηθεί με την εφαρμογή του νόμου.

Παίρνουμε τα ποδήλατά μας, skate, rollers και πατίνια και παντός είδους ρόδες και ροδάκια! Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι εκεί. Αν θέλετε μπορείτε να στολίσετε τα ποδήλατα σας με ένα σύνθημα για το περιβάλλον. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Ώρα συνάντησης: 18:00

Σημείο εκκίνησης/τερματισμού: Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Διαδρομή: Πλ. Ελευθερίας – 25ης Αυγούστου – Παραλιακή – Μίνωος – 62 Μαρτύρων – Καλοκαιρινού – Αγ Μηνά – Εβανς – Λεωφ. Δημοκρατίας – Πλ. Ελευθερίας (βλ. εικόνα σε δημοσίευση στη “Συζήτηση” της εκδήλωσης)

facebook event


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top