Τέταρτο

142 Προβολές

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019: Η Μελίνα Κανά στην πλατεία Ακράτας την Κυριακή 11 Αυγούστου

melina1-copyΤο πολιτιστικό καλοκαίρι της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κάνει στάση στην πλατεία της Ακράτας, την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:00, με τη μοναδική ερμηνεύτρια, Μελίνα Κανά, να υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα.

Η Μελίνα Κανά αυτό το καλοκαίρι απλώνει τα χέρια και διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια, για να τα φέρει δίπλα σε μουσικές-ορόσημα του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα μέχρι επιλογές που όρισαν το συγκινησιακό τραγούδι, η αισθαντική ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα που εκφράζει με λεπτομέρεια το καλλιτεχνικό της παρόν. Η μουσική παράσταση «Όταν τραγουδάω….» αποτελεί μια εξερεύνηση συναισθημάτων που έχουμε βιώσει όλοι.

Πάντα δυναμική, ευαίσθητη και τρυφερή αγγίζει απαλά τους προβληματισμούς μας και μας δείχνει τον δρόμο για να αφήσουμε πίσω τον πόνο και την κούραση, έστω και για δύο μόνο ώρες.

Μαζί της: ο Χρυσόστομος Καραντωνίνου στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες, ο Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και το φλάουτο, ο Ζαχαρίας Γερασκλής στο μπουζούκι και το λαούτο, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα κρουστά και η Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο.

Συνδιοργάνωση: ΔΗΚΕΠΑ-Αντιδημαρχία Αιγείρας-Ακράτας – Τοπική Κοινότητα Ακράτας.

Είσοδος Ελεύθερη


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5153 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top