Τέταρτο
97 Προβολές

Πόσο καλά γνωρίζεις τα κτήρια του Μεσολογγίου;


Advertisement


Η ομάδα της αρχιτεκτονικής του Messolonghi by Locals μας προ(σ)καλεί να παίξουμε, ένα παιχνίδι γνωριμίας με τα κτήρια του Μεσολογγίου.

Αναλυτικά οι οδηγίες από τους διοργανωτές

Περπατάς καθημερινά στην πόλη του Μεσολογγίου, αλλά πόσο παρατηρείς τα κτήρια και τις λεπτομέρειές τους; Γιατί η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά σ’ αυτό το παιχνίδι.

Advertisement

Από το Σαββατοκύριακο 28-29/11 και για τα επόμενα 3 Σαββατοκυριακα (5-6/12, 12-13/12, 19-20/12) θα κοινοποιούμε στο Facebook και στο Instagram μία ιστορία με μία φωτογραφία από λεπτομέρειες κτηρίων της πόλης του Μεσολογγίου.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε σε ποιο κτήριο ανήκει η λεπτομέρεια της φωτογραφίας και να μας στείλετε την απάντηση είτε με μήνυμα, είτε με email: [email protected]

Η ιστορία θα ανεβαίνει κάθε Σάββατο πρωί στις 10:00 και θα επαναλαμβάνεται και την Κυριακή το πρωί έτσι ώστε να μένει 48 ώρες. Κάθε Δευτέρα στις 10:00 θα ανεβαίνει σε ιστορία, μία βοήθεια.

Όποιος βρίσκει την απάντηση το πρώτο 48ωρο χωρίς τη χρήση βοήθειας θα κερδίζει 2 βαθμούς, ενώ όποιος βρίσκει την απάντηση με τη χρήση της βοήθειας θα κερδίζει 1 βαθμό.

Η απάντηση θα αναρτάται κάθε Τετάρτη με δημοσίευση στο προφίλ του Messolonghi by locals.

Νικητής θα είναι αυτός που θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους και θα κερδίσει ένα δώρο από τη γωνιά υποστήριξης του Τοπικού Κόμβου – Local HUB.

Για απορίες μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα Messolonghi By Locals

Messolonghi by Locals: www.messolonghibylocals.com | [email protected] | facebook | instagram | youtube

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6413 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top