tetartopress

Προπονητικό Καμπ του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα

Προπονητικό Καμπ του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα

Προπονητικό Καμπ του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη  8 Μαΐου 2024, το 10ήμερο Προπονητικό Καμπ του ΣΕΓΑΣ για αθλητές δρόμων ταχύτητας υψηλού επιπέδου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με βάση το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά και τη χρήση άλλων υποδομών που διαθέτει πλέον η πόλη μας.

Το Καμπ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου Πατρέων και του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί τμήμα της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Στίβου για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Ρώμη τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στο Καμπ συμμετείχαν, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή αθλημάτων ταχυτήτων Περικλή Χατζηαναστασιάδη, οι αθλήτριες Δέσποινα Μουρτά και Αναστασία Καρέλα που είναι από την Πάτρα, η Ευαγγελία Ζυγούρη και οι αθλητές Νίκος Εμπέογλου και Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Την οργανωτική ευθύνη του Καμπ είχε ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Μπούσιας.

Την τελευταία ημέρα του Καμπ ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Περιβάλλοντος – Ενέργειας – Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου,  Βασίλης Ζώτος,  ο  Αντιπρόεδρος Θόδωρος Αργυράτος, το μέλος Αργύρης Αργυράτος και ο Διευθυντής Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου, Γιάννης Σίδερης, συναντήθηκαν με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές και συζήτησαν για τα ζητήματα και το μέλλον του Ελληνικού στίβου.

Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα της χρόνιας υποχρηματοδότησης των Δήμων και των Ομοσπονδιών από το κράτος και τόνισε την ανάγκη της από κοινού δυναμικής διεκδίκησης πόρων για τον αθλητισμό από το κράτος.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Ζώτος  αναφέρθηκε στις άμεσες τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, μέρος του οποίου είναι η αντικατάσταση των ταρτάν για την οποία δεσμεύτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης.

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Περικλής Χατζηαναστασιάδης ευχαρίστησε τον Δήμο Πατρέων για τη φιλοξενία κι επισήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Πάτρα, με τις υποδομές της και το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, στη στήριξη και ανάπτυξη του Ελληνικού στίβου.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
«Αδέσποτα Κορμιά» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

«Αδέσποτα Κορμιά» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Τα «Αδέσποτα Κορμιά», το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου που διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, έρχεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στις ...
«Η αρπαγή» - Η επιθυμία της μητρότητας ως επιταγή της κανονικότητας στη μοναξιά των κοινωνιών μας

«Η αρπαγή» – Η επιθυμία της μητρότητας ως επιταγή της κανονικότητας στη μοναξιά των κοινωνιών μας

«Η αρπαγή» (Le ravissement). (μετάφραση πρωτότυπου τίτλου: «Η έκσταση»). Σκηνοθεσία: Ιρίς Καλτενμπάκ. Πρωταγωνιστούν: Χαφσία Χερζί, Αλέξις Μανέντι, Νίνα Μερίς. Γαλλία, ...
«ΟΖ- Εικόνες από τον κόσμο» - Έκθεση του Μίλτου Μιχαηλίδη

«ΟΖ- Εικόνες από τον κόσμο» – Έκθεση του Μίλτου Μιχαηλίδη στην a.antonopoulou.art

Η νέα έκθεση του Μίλτου Μιχαηλίδη που ξεκινά την Πέμπτη 16 Μαΐου στην γκαλερί a.antonopoulou.art, είναι μια σειρά έργων, ζωγραφικής ...
«Βασιλιάδες του Κόσμου» από 16 Μαΐου στους κινηματογράφους

«Βασιλιάδες του Κόσμου» από 16 Μαΐου στους κινηματογράφους

Η Weirdwave,  από τις 16 Μαΐου, παρουσιάζει στα θερινά την  ταινία της Λάουρα Μόρα «Βασιλιάδες του Κόσμου»,  που απέσπασε το ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13902 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top