Τέταρτο
29 Προβολές

Πρώτο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε Πύργο και Αγρίνιο
Ξεκινάει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2020 το 1ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο: «1st Regional e-Mobility Conference 2020». Οι ενημερωτικές ημερίδες θα διεξαχθούν σε Πύργο και Αγρίνιο ενώ στην Πάτρα αναβάλλεται η αντίστοιχη ημερίδα, λόγω της διασποράς του COVID19 και των προληπτικών μέτρων προστασίας. Για τη διενέργεια της ημερίδας στην Αχαΐα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία της διεξαγωγής της ημερίδας.

Στο Συνέδριο θα αναλυθούν ζητήματα, όπως:

– το νομικό πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση

– την παρουσίαση του Πλάνου Ανάπτυξης Ηλεκτροκίνησης της Περιφέρειας για την Δυτική Ελλάδα

– κίνητρα για επιχειρήσεις και ιδιώτες

– τις τελευταίες τεχνολογίες για «πράσινα» οχήματα

– την σημαντικότητα προστασίας του περιβάλλοντος μέσω έξυπνων, πράσινων, εναλλακτικών και βιώσιμων μορφών ενέργειας

Το πρόγραμμα των ημερίδων σε Πύργο 16/10 και Αγρίνιο 17/10, έχει ως εξής:

Πύργος: Η ημερίδα που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το σύλλογο Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας(ΦΙΛΜΠΑ) στα πλαίσια του «1ου Συνεδρίου Ηλεκτροκίνησης Δυτικής Ελλάδας», με θέμα «Η Ηλεκτροκίνηση στο σύγχρονο Πολιτισμό» θα γίνει στο εστιατόριο «Βεγγέρα» (Μπιζανίου 1, Πύργος) την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 19:30.

 Αγρίνιο: Η Ημερίδα με θέμα «Η Ηλεκτροκίνηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 10:30 π.μ. – 13:30 μ.μ στη Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 53 & ΣΜΥΡΝΗΣ, Τ. Κ. 30131 ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ο Σύνδεσμος τηλεδιάσκεψης μέσω της εφαρμογής Google Meetings είναι: https://meet.google.com/yxe-tefe-xzp?authuser=2


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5853 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top