Τέταρτο
37 Προβολές

Πρωτοχρονιά με τον Ρούντολφ το ελαφάκι


Advertisement


Το θέατρο Αερόπλοιο  ετοίμασε και ήδη παρουσίασε τα Χριστούγεννα, παραστάσεις που φτάνουν και μπαίνουν στο σπίτι για παιδιά και γονείς. Παραστάσεις  για την πρωτοχρονιά 1 και 2 Ιανουαρίου στις 17:30

«Σας το υποσχεθήκαμε και το πραγματοποιούμε: Ο covid-19 δεν είναι ικανός  να τα σταματήσει τη χαρά μας. Η γέννηση του Χριστού θα υπερισχύσει και θα κάνει τις γιορτές λαμπερές και χαρούμενες κυρίως για τα παιδιά».

Advertisement

Rudolf  ο τραγουδιστής (της όπερας)

Ο Ρούντολφ έρχεται στις οθόνες για τα παιδιά. Αφού τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο έρχεται ο Ρούντολφ στα παιδιά και μάλιστα σαν τενόρος. Το θέατρο Αερόπλοιο ένα θέατρο για παιδιά μπαίνει σε διαδικασία live streaming και παρουσιάζει το «Ρούντολφ ο τραγουδιστής» . Και όταν λέμε live εννοούμε live, όχι δήθεν live ενώ ο Ρούντολφ είναι βγαλμένος από… κονσέρβα.

Ζωντανός ο Άγιος Βασίλης ζωντανός και ο Ρούντολφ όταν του μπαίνει η ιδέα να γίνει τενόρος και να τραγουδήσει στην όπερα μαζί με τον Ενρίκο Καρτούτσο. Οι ηθοποιοί στο θέατρο ντυμένοι και έτοιμοι, όπως και τα παιδιά στο σπίτι τους που παρακολουθούν και όλοι μαζί να τραγουδάμε, να χορεύουμε και να γιορτάζουμε. Κυρίως να γιορτάζουμε όλοι μαζί όπως κάναμε πάντα τα Χριστούγεννα. Στην κυριολεξία γιατί στο τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί θα μιλήσουν με τα παιδιά και όλοι μαζί γονείς, παιδιά και ηθοποιοί θα τραγουδήσουν τα κάλαντα… διαδικτυακά και αυτά. Μπορεί ο covid  να μας παιδεύει αλλά και ‘μεις θα τον εκδικηθούμε με τραγούδια και χαρά. Τόσο που να τον αναγκάσουμε να φύγει μαζί με τον παλιό χρόνο και να μην ξανάρθει.

Ανήμερα και δεύτερη μέρα Πρωτοχρονιάς στις 5.30 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μπείτε στην παρέα μας στο viva.gr και στο 2108656004.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top