Τέταρτο

Προβολές κάθε Δευτέρα από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας


Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με το The Bold Type Hotel (Γερμανού 10-12, Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Πάτρα) διοργανώνουν την πραγματοποίηση προβολών στον υπέροχο κήπο του ξενοδοχείου, που θα συνδυάζουν την αγαπημένη μας ψυχαγωγία με φαγητό.

Όπως λένε οι διοργανωτές: «Έχουμε φροντίσει για μια διαφορετική εμπειρία, που πιστεύουμε πως θα ενθουσιάσει, ώστε να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά που θα τα έχει όλα. Οι ταινίες είναι όλες εξαιρετικές, είναι πρόσφατες επανεκδόσεις κλασικών και αξέχαστων ταινιών, που όμως είναι ελάχιστα παιγμένες.  Τις περισσότερες από τις εξαιρετικές αυτές ταινίες θα δούμε στην Πάτρα για πρώτη φορά στη νέα τους έκδοση, πριν από την προβολή τους στην Αθήνα ή σε άλλη πόλη.

Η τήρηση μέτρων ασφάλειας κατά του COVID 19 είναι επιβεβλημένη από τις αρχές, έτσι ώστε θα πρέπει: στην είσοδο οι προσερχόμενοι έχουν μάσκα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, ο αριθμός των θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 60 άτομα, στο χώρο της προβολής θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και θα υπάρχουν αντισηπτικά, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα κατά την ώρα της προβολής. Καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2610220012».

Οι προβολές θα γίνονται κάθε Δευτέρα, για το χρονικό διάστημα των 40 ημερών περίπου που θα διαρκέσουν, με ώρα έναρξης της προβολής 21.15.  Θα προβληθούν έξι ταινίες, οι εξής:

21.6.2021 Το παιγνίδι των λυγμών. Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν. 1992, Αγγλία

28.6.2021 Η Συνομιλία. Σκηνοθεσία: Φράνσις Φορντ Κόπολα. 1974, Η.Π.Α.

 5.7.2021 Το Δυστύχημα. Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Λόουζι. 1967, Αγγλία.

12.7.2021 Μπέτι Μπλου. Σκηνοθεσία Ζαν Ζακ Μπενέξ. 1986, Γαλλία.

19.7.2021 Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου. Σκηνοθεσία: Χούλιο Μέντεμ. 1999, Ισπανία.

26.7.2021 Το Μίσος. Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς. 1995, Γαλλία

Περισσότερες πληροφορίες για την προβολή της Δευτέρας 21 Ιουνίου μπορείτε να βρείτε εδώ:

«Το παιγνίδι των λυγμών» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top