Τέταρτο

«Ψυχική Υγεία & Covid 19», διαδικτυακή εκδήλωση από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το ΣΟΨΥ ΠάτραςΗ ΔΗ.Κ.ΕΠ. Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον σύλλογο για την ψυχική υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας, στο πλαίσιο των νέων δράσεων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης του γενικού πληθυσμού, διοργανώνει, την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης με θέμα «Ψυχική Υγεία & Covid 19».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν στην ατομική τους φροντίδα κατά τη περίοδο της πανδημίας, καθώς και να αναλογιστούν με ποιους τρόπους η τωρινή υγειονομική κρίση έχει επηρεάσει τη καθημερινή τους ζωή.

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης θα είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με βασικούς τρόπους διαχείρισης των συνεπειών της πανδημίας στους ίδιους και στο οικείο τους περιβάλλον σε ψυχολογικό επίπεδο.

Θα μιλήσει η Μαριλίνα Αναστοπούλου Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο facebook και το youtube, ενώ το κοινό θα μπορεί να καταθέτει τις ερωτήσεις του μέσα από το chat:

facebook.com/DimotikiKoinofelisEpixeirisiAigialeias

youtube.com/channel/UCxoIRih2swd0gN3NTqc4JSA

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top