Τέταρτο

“A COVID Christmas Dream” της Σταματίας Μολλούδη – Available On Demand


Άριες, lieder, σύγχρονες διασκευές και εορταστικές μελωδίες ερμηνευμένες από τη μετζοσοπράνο Σταματία Μολλούδη με συνοδεία κλασικού πιάνου (Φοίβος Φίλκας) και άρπας(Αγάπη Φασούλα).

Ύστερα από τη διαδικτυακή παρουσίαση της συναυλίας αυτής τα Χριστούγεννα του 2020, το 2021 η συναυλία “A COVID Christmas Dream” της Σταματίας Μολλούδη έρχεται ξανά. Η μετζο-σοπρανο παρουσιάζει μια συναυλία βγαλμένη μέσα από τα πιο όμορφα γιορτινά μας όνειρα, με άριες, lieder, άριες αντίκες, ευρωπαϊκά κάλαντα, διαχρονικές μελωδίες και εορταστικά τραγούδια εκτελεσμένα με έναν μοναδικό τρόπο. Η φωνή της θα γίνει όχημα και η ατμόσφαιρα των γιορτών θα μας κατακλύσει, έτσι ώστε ο κάθε ακροατής να είναι νοιώσει την θαλπωρή και την μαγεία των ημερών, από όπου και αν βρίσκεται.

Εορταστικές μελωδίες με συνοδεία κλασικού πιάνου και άρπας τραγουδισμένες σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά , Γαλλικά θα εναλλαχθούν με γνωστές άριες των Rossini, Bizet, Mozart, Gounod και Handel, και πολλές ακόμη γνωστές σε όλους μας μελωδίες. “Oh holy night”, “Ave Maria”, “Noel” και “Habanera”, αλλά και “ Con te partiro “ και “ o sole mio “. Ο Mascagni θα συναντήσει τον Bizet και ο Rossini τον Webber. Όλοι μαζί τραγουδώντας “Halleluja” και “Άγια νύχτα” θα φτιάξουμε την πιο όμορφη μελωδική νύχτα του χρόνου.

Τη μουσική βραδιά θα συνοδεύει βιντεοπροβολή με εικόνες που θα μας εντάσσουν στο κλίμα του κάθε τραγουδιού καθώς και υπότιτλοι με ελληνική μετάφραση. Επίσης, ονειρικά σολιστικά κομμάτια στην άρπα και στο πιάνο να συμπληρώσουν την μαγεία της βραδιάς.

Συντελεστές

Μέτζο-σοπρανο: Σταματία Μολλούδη
Πιάνο: Φοίβος Φίλκας
Άρπα: Αγάπη Φασούλα
Παραγωγή: VoicePortal

Πληροφορίες

Ημερομηνίες: 10 Δεκεμβρίου 2021 – 7 Ιανουαρίου 2022

Τιμές εισιτηρίων: 5,8 ευρώ

Αγορά εισιτηρίων: viva.gr

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης: Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται ο κωδικός εισόδου σας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top