Τέταρτο

“Abstr-act”. Ομαδική έκθεση στην Art Appel Gallery


Η Art Appel Gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Αθήνα) εγκαινιάζει την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, την ομαδική έκθεση “Abstr-act” με έργα 9 καλλιτεχνών σε καμβά και χαρτί. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα σε μεγάλη κλίμακα, στα οποία απεικονίζεται, άμεσα ή έμμεσα, η τεχνική του abstract. Σκοπός της έκθεσης “Abstr-act” είναι η έρευνα της αφηρημένης τέχνης μέσα από την γραφή και ερμηνεία του κάθε καλλιτέχνη και η παρατήρηση των ορίων ανάμεσα στο τι θεωρείται παραστατικό, μη αντικειμενικό και, φυσικά, αφηρημένο.

Καλλιτέχνες: al3X! (aka Alexandros Katigoudis), Emer O’Brien, Mary Stefanou, Natalia Szewczyk, Asterios Toris, Ιφιγένεια Αποστολοπούλου, Αντώνης Γιακουμάκης, Σοφία Παπαδοπούλου, Νίκος Σιαλακάς

Εγκαίνια: Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, ώρα 18:00 – 23:00
Διάρκεια έκθεσης: 13 Ιουλίου  – 7 Αυγούστου 2021

Ώρες λειτουργίας: 
Τρίτη έως Παρασκευή 15:00 – 20:00
Σάββατο 11:00 – 15:00
Κυριακή κλειστά
Δευτέρα κατόπιν ραντεβού

Είσοδος ελεύθερη

Art Appel Gallery
Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι Αθήνα
Τηλ: 211 11 540 30 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8888 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top