Τέταρτο

“Aint this kind of woman” – Νέο single από τους Lazytrains


Οι Lazytrains είναι ενεργοί εδώ και πολλά χρόνια στη blues σκηνή της Ελλάδας, με πολλές live εμφανίσεις στο ενεργητικό τους. Το «Ain’t this kind of Woman» είναι το δεύτερο single από τον επερχόμενο δίσκο τους μετά το «I don’t need no money”. Ένα τραγούδι που μιλάει για την εσωτερική δύναμη της γυναίκας και τη μάχη που δίνει για να διατηρήσει την ακεραιότητα της.

Οι Lazytrains το 2022 θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Blues Challenge που διοργανώνει το European Blues Union στο Malmo της Σουηδίας, έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα και στην περιφέρεια.

Σε πείσμα των καιρών οι Lazytrains συνεχίζουν να παίζουν μουσική και να ονειρεύονται ένα κόσμο που τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, ένα κόσμο που η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους και δεν είναι στο περιθώριο. #supportArtWorkers


Οι Lazytrains είναι οι :
Μαρία Ιωαννίδου, φωνή
Πέτρος Κουτρουμπής, κιθάρα
Λευτέρης Κάτσας, μπάσο
Ελένη Φυσέκη, drums

Follow Lazytrains: facebook | bandcamp Ain’t This Kind of Woman | Buy on Itunes Ain’t This Kind of Woman – Single by Lazytrains on Apple Music | instagram | [email protected]

Video : Foteino Mavro
Επεξεργασία εικόνας : Nikos Lamprou, Loukas Giasiranis

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7862 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top