Τέταρτο

“All about you” – Νέο single από τους Loose Ties


Οι Loose Ties ξεκινούν την χρονιά δυναμικά με ένα ολοκαίνουργιο single, το “All about you”. Είναι ένα κομμάτι πολύ προσωπικό, το οποίο μιλάει για τη λεπτή γραμμή μεταξύ φιλίας και έρωτα, και την απροθυμία που συχνά νιώθει κανείς να θυσιάσει το ένα για το άλλο. Το τραγούδι κινείται σε ένα πιο παραδοσιακό ποπ-ροκ ύφος, με έμφαση στις φωνητικές γραμμές και την επανάληψη του chorus, χωρίς όμως να λείπει ο ιδιότυπος ήχος των Loose Ties.

Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017, έχοντας παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας. Παρότι κινείται κυρίως γύρω από funk, alternative ακούσματα, προσπαθεί να διαμορφώσει τον ήχο της, παίρνοντας στοιχεία από πολλά μουσικά είδη. Το 2020 έβγαλαν το single Promethea, τον Φλεβάρη του ‘21 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο Retrospect και τον Γενάρη του ’22 το single All about you.

All about you: youtube | spotifybandcamp


Οι Loose Ties είναι:

Δέσποινα Θωμά – Φωνή
Πέτρος Πρίντεζης – Κιθάρα
Παντελής Βαρβάκης – Πλήκτρα
Ντίνος Παπαδόπουλος – Μπάσο
Γιώργος Τουντασάκης – Τύμπανα

www.loosetiesband.com | facebook | instagram


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top