tetartopress

“Caught in the Web” – Νέο single των Silent Wedding


Οι Silent Wedding κυκλοφόρησαν το “Caught in the Web“, που είναι το πρώτο κομμάτι που γράφτηκε για το νέο τους album “Ego Path” και περικλείει όλη την ουσία του, το κύριο μήνυμά του, με αποτέλεσμα τον πολύ καθοριστικό ρόλο του μέσα σε αυτό:

“All fears will come; all fears will go. Death is a dream and time will flow…”

Η νέα κυκλοφορία των Silent Wedding με τίτλο Ego Path αναμένεται στις 11 Φεβρουαρίου και το κομμάτι το οποίο επέλεξαν να μας το συστήσουν στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, Time of Darkness. Η αποκάλυψη του επόμενου κομματιού του puzzle είναι εδώ και αυτή τη φορά φέρει τον τίτλο Caught in the Web κρατώντας μας ζεστούς για την κυκλοφορία του Ego Path.

Δανείζεται μέρος των vibes του προηγούμενου album της μπάντας “Enigma  Eternal” και κάνει τη σύνδεση με το Ego Path, οδηγώντας τους  ακροατές μέσω μίας τεράστιας φόρτισης σε ένα λυτρωτικό και ταυτόχρονα συναισθηματικό αποτέλεσμα.

Το video το οποίο συνοδεύει το Caught in the Web, επιμελημένο από τον John Kaimakamis (Nightwatchers), εμβαθύνει στο concept του Ego Path και αποδίδει οπτικά το όλο εγχείρημα, με μια ιδιαιτέρως καλλιτεχνική χροιά.


Metal, με melodic, prog και power πειραματισμούς, πλούσιο και καθαρό, με συμπαγείς και δυνατές κιθάρες, μελωδικές γραμμές, λυρισμό και ροή, όλα όσα κάνουν την μπάντα να έχει δικό της χαρακτήρα και ταυτότητα – είναι όλα εκεί έτοιμα να ξεδιπλωθούν. Η ταύτιση μπάντας-ακροατών σε σκέψεις και συναισθήματα προκύπτει σχεδόν αβίαστα, τα βαθύτερα ερωτήματα δείχνουν να είναι μονόδρομος και όλα επικεντρώνονται στο ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης που οι Silent Wedding έχουν αποφασίσει να κάνουν και να μοιραστούν μαζί μας τους επόμενους μήνες.

Οι Silent Wedding είναι ένα μελωδικό heavy metal συγκρότημα το οποίο σχηματίστηκε το 2008 και αποτελείται από τους Μάριο Καραναστάση (Vocals), Δημήτρη Κατσαρό (Guitars & Samples), Γιάννη Θερμό (Keyboards & Backing vocals), Γιώργο Κριθάρη (Bass) και Ρένο Λιαλιούτη (Drums & Percussion). Έχουν κυκλοφορήσει 2 LP και ένα EP, έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές από τύπο, blogs και ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή παρέα με συγκροτήματα και καλλιτέχνες θρύλους, όπως για παράδειγμα οι Saxon, Fates Warning, Firewind, Iced Earth, Epica, Annihilator, Warrel Dane και πολλούς ακόμη, ενώ έχουν πραγματοποιήσει Ευρωπαϊκά tour με μπάντες όπως οι Threshold, οι Maiden United και οι Voodoo Six.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του Caught in the Web  έγινε στα Underground Music Studios από τον Δημήτρη Κατσαρό, artwork Travis Smith (Seempieces), φωτογράφιση  Στέλλα Μούζη και το Lyric Video επιμελήθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης (The Nightwatchers).

Η διήγηση της νέας ιστορίας των The Silent Wedding, έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του νέου τους album, Ego Path. Το Caught in the Web κυκλοφορεί ήδη – Ακούστε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Ημερολόγιο Ζαπατίστας 2023

Ημερολόγιο Ζαπατίστας 2023 – «Χτίζοντας από το όνειρο ζωή»

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο των Ζαπατίστας για το 2023 με μήνυμα: « 20 χρόνια Caracoles Zapatistas - Χτίζοντας από το όνειρο ...
Νερό – Δημοκρατία – Δημόσια αγαθά – Κινήματα

Εκδήλωση «Νερό – Δημοκρατία – Δημόσια αγαθά – Κινήματα» στο Σεράφειο

Την εκδήλωση με τίτλο «Νερό - Δημοκρατία - Δημόσια αγαθά - Κινήματα» διοργανώνει η Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας ...
Μπούμιστος Ξηρομέρου

Δημόσια διαβούλευση για Αιολικό στην κορυφή του Μπούμιστου

Δημοσιεύθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για Αιολικό Σταθμό Παραγωγής ...
Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών

Διαδικτυακές Ξεναγήσεις στον Αρχέλων

Πώς είναι άραγε ένα «νοσοκομείο» για θαλάσσιες χελώνες; Τι κάνουν οι εθελοντές για να γίνουν καλά οι τραυματισμένες και άρρωστες ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 11817 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top