Τέταρτο

“Dare” – Single Release του Colorgraphs


Colorgraphs αποκαλείται το μουσικό project της Σήλιας Τσιούφη, τοποθετημένο στο αθηναϊκό τερραίν. Ξεκινώντας μία διαδρομή το 2012 από υπνοδωμάτια και σαλόνια, ωριμάζοντας στο στούντιο της Sonic Playground με το ντεμπούτο δίσκο Gradients και σε live stages όπως Romantso, Six D.O.G.S, Velvet Room, Ios Festival, μέσω της έκθεσης – συνύπαρξης – εναλλαγής και αλλαγής, καταλήγει σε ένα παιχνίδι για τέσσερις.

Μπάσο, ρυθμός, synths και φωνές. Η πειραματική αυτή περίοδος αγκαλιάζει soul και dance στοιχεία, με στόχο την κίνηση, μουσική και σωματική.Πώς ξεμουδιάζουμε και ξυπνάμε, με βασική προϋπόθεση, να απολαμβάνουμε;


Συντελεστές

Vocals, loops / fx , production : Celia Tsioufi
Rhythm, production : Mitsos Kalousis
Bass, production : Loukas Giannakitsas
Synths / fx , production : Ermis Tomadakis
Κυκλοφορεί από την Fortune Cut Records
Sound mixers, engineers: Mitsos Kalousis, Nikos Triantafyllou

Dare Single Links:youtube | spotify


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top