Τέταρτο

“Dungeness” – Νέο ορχηστρικό EP από τον Sonny TouchΤο Dungeness (ή Νταντζενές) είναι ένα ακρωτήρι στην ακτή του Κεντ της Αγγλίας, που σχηματίζεται σε μεγάλο βαθμό από μια παραλία με βότσαλα. Εκτείνεται στον Πυρηνικό Σταθμό Dungeness, στον οικισμό Dungeness και σε έναν οικολογικό χώρο. Το Prospect Cottage, που ανήκε στο παρελθόν στον εκλιπόντα σκηνοθέτη Derek Jarman, βρίσκεται επίσης στο Dungeness. Το εξοχικό σπίτι είναι βαμμένο μαύρο, με ένα ποίημα, μέρος του “The Sunne Rising” του John Donne, γραμμένο στη μία πλευρά με μαύρα γράμματα. Ο κήπος, που αντικατοπτρίζει το ζοφερό, ανεμοδαρμένο τοπίο της χερσονήσου, είναι φτιαγμένο από βότσαλα, ξύλο, παλιοσίδερα και μερικά ξεραμένα φυτά.

Το “Dungeness” είναι επίσης το νέο ορχηστρικό ΕΡ του Sonny Touch και είναι αφιερωμένο στο προαναφερόμενο ακρωτήρι το οποίο δεν επισκέφτηκε ποτέ ο ίδιος παρά μόνο στη φαντασία του.

Κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και για όσους επιθυμούν να στηρίξουν, μπορούν να το κάνουν μέσω του Bandcamp.

Sonny Touch Links: Bandcamp || Spotify || Instagram || FB

Sonny Touch – Dungeness – Credits

1. Dungeness
2. A Wolf Saint in the Garden
3. Prospect Cottage
1: Ηχογραφημένο στο Λονδίνο από τον Sonny Touch
2,3: Ηχογραφημένα στη Θεσσαλονίκη από το Χρήστο Μέγα (Κρουστά: Κωνσταντίνος Βελένης)

Οι μίξεις και το mastering έγιναν από τον Sonny Touch με τη βοήθεια του Χρύσανθου Χριστοδούλου.

Το εξώφυλλο είναι από σκίτσο του Sonny Touch.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7000 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top