Τέταρτο

25 Προβολές

“How Long?”: Νέο single από τον Fantastic NegritoΟ βραβευμένος με Grammy, Fantastic Negrito, έγραψε το τραγούδι με τίτλο “How Long?” θέλοντας να σχολιάσει και να αντιμετωπίσει τις πράξεις παράλογης βίας που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα των ΗΠΑ και όχι μόνο, όπως οι πυροβολισμοί στα σχολεία, η αστυνομική βαρβαρότητα κ.α. Ο Negrito «στρέφει» έναν καθρέφτη προς την κοινωνία και ρωτά γιατί οι άνθρωποι έχουν αποσυνδεθεί από την ανθρωπιά και τη σχέση τους με τους άλλους και πώς ο διαμορφωμένος πολιτισμός έχει δημιουργήσει ένα γόνιμο περιβάλλον για μια τέτοια συμπεριφορά.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video όπου το πρόσωπό του Fantastic Negrito βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε σκηνοθεσία του Yesaya Frazier.

Το ”How Long?” είναι το δεύτερο τραγούδι μέσα από το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ του Fantastic Negrito με τίτλο “Have You Lost Your Mind Yet?” που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου από Cooking Vinyl/Blackball Universe.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5416 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top