Τέταρτο

133 Προβολές

“Η έπαυλη με τα μυστικά” στην Κινηματογραφική Λέσχη ΠάτραςΜετά από χρόνια απουσίας και με αφορμή την ξαφνική ασθένεια του πατέρα της, η Εουτζένια επιστρέφει στο Μπουένος Άιρες, όπου επανενώνεται με τη μητέρα και την αδελφή της. Οι τρεις γυναίκες αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωπες με τις πληγές και τα σκοτεινά μυστικά του κοινού τους παρελθόντος στη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας.

Παράπονα, αντιζηλίες και θαμμένα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ενισχυθούν από την παράξενη φυσική ομοιότητα μεταξύ των δύο αδελφών. Ο Τραπέρο καταφέρνει να αποσπάσει παθιασμένες ερμηνείες και να στήσει ευφάνταστες σκηνές (οι αδερφές και οι σέξι εφηβικές φαντασιώσεις τους).

Περισσότερα για την ταινία στην επισύναψη και στο site της λέσχης www.cinelesxipatras.gr

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Πρώτη προβολή: 18:00
Δεύτερη προβολή: 20:15
Τρίτη προβολή: 22:30

Odeon, Veso Mare, Ακτή Δυμαίων 17 Πάτρα


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5532 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top