Τέταρτο

“Luck Mountain” – Νέο άλμπουμ των Tropical Geometry


Το “Luck Mountain” των Tropical Geometry έρχεται ως η πρώτη τους δουλειά αποτυπωμένη σε βινύλιο, γεμάτο με τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια, που μοιάζουν να δημιουργούν ένα ολόκληρο δικό του σύμπαν. Ο πολύχρωμος κόσμος των Tropical Geometry είναι προσιτός, όμως επεκτείνεται σε ένα περίεργο μονοπάτι, οδηγώντας τον ακροατή σε μια εμπειρία ευδαιμονικής Tropicalia και συναισθηματικά φορτισμένης Ευρωπαικής ποπ. Αυτοί οι μουσικοί απόηχοι, σαν απομεινάρια κάποιων φανταστικών ταξιδιών στο χρόνο, αποκαλύπτουν ένα λαβύρινθο αθωότητας, παγιδεύοντας κάθε γενναίο ταξιδιώτη σε ένα περίεργο, αλλά κάπως οικείο, νοσταλγικό ταξίδι.

Μια ποικιλία από παραδεισένια organ drones, παράξενες ρομποτικές ταλαντώσεις, υπνωτικά φωνητικά, στατικούς ρυθμούς ιδανικούς για να λικνίζεσαι σε κοκτέιλ πάρτι, που διακόπτονται από μίνι συνθετικές κραυγές και μια νωχελική ατμόσφαιρα από ανασκαφές σε παλιές κασέτες, καθιστούν το “Luck Mountain” τον τέλειο δίσκο που φαντάζεται έναν κόσμο που είτε δεν υπήρξε ποτέ, είτε εκρήγνυται σαν μια φούσκα σε μια λεπτή στιβάδα πέρα από τη φαντασία. Ευδαιμονικό και αέρινο, δεν υπάρχει ούτε μία νότα εκτός τόπου, ούτε ένας ήχος που να προκαλεί αδικαιολόγητο συναγερμό. Με κάποιο τρόπο, το “Luck Mountain” χτίζει τον χαρακτήρα του με βάση το πώς μπορεί να είχε φανεί ένα ρομαντικό μέλλον στο παρελθόν, αλλά αναζητά διαστημικά μυστήρια και ηχητικές μελωδίες σε μια σκονισμένη ντουλάπα, όπου παραμένει κρυμμένη μια παιχνιδιάρικη παιδική ηλικία.

Το  “Luck Mountain” κυκλοφορεί ψηφιακά και σε βινύλιο από την Same Difference Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μπορείτε να αγοράσετε το βινύλιο εδώ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top