Τέταρτο

“Maliveni” – Νέο άλμπουμ από τους Rascal Whack


Οι Rascal Whack, είναι μία πενταμελής Heavy Rock μπάντα από την Αθήνα με έτος δημιουργίας το 2013. Το νέο τους album ονομάζεται Maliveni και μέσω αυτού επαναπροσδιορίζονται και μας λένε μία νέα ιστορία.

Το Maliveni κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει 8 συνθέσεις που κινούνται στα μουσικά πλαίσια που τους αρέσουν, αλλά και με τα οποία μας έχουν ήδη συστηθεί. Heavy Rock, με διαρκείς grunge, stoner & heavy metal αναφορές που ναι μεν βάζουν τον ακροατή σε μία πολύ γνώριμη και βολική ατμόσφαιρα παλιάς κοπής, αλλά μέσα από μία πιο ιδιαίτερη αισθητική και ευαισθησία.

Η λέξη Maliveni, σημαίνει κεδρόδασος και είναι μία περιοχή που πραγματικά υφίσταται στα προάστια της Αθήνας. Το album περιγράφει την αλαζονική επέκταση της πόλης, τον αποπνικτικό της χαρακτήρα και την επιρροή που έχει πάνω στους ανθρώπους – σαν ζωντανός οργανισμός – ζητώντας τους συνεχώς περισσότερα και δίνοντάς τους συνεχώς λιγότερα. Το Maliveni αποτελεί τον αντίποδα όλου αυτού του χάους. Την επιστροφή στις ρίζες, τη στροφή της προσοχής προς τον άνθρωπο και την εσωτερικότητά του, στην ανάγκη να ξεφύγουμε από κάθε επιδερμικό. Στην ανάγκη να ζήσουμε αυθεντικά, μακριά από δήθεν πρότυπα και είδωλα.

Αυτό είναι το Maliveni. Η απόδραση, ο ιερός τόπος του επαναπροσδιορισμού και της αποστασιοποίησης από την άγνοια και την απάτη.


Οι συντελεστές του album είναι οι εξής:

Παραγωγή Rascal Whack & Θοδωρής Ζεφκίλης, μίξη από τον Θοδωρή Ζεφκίλη, mastering από τον Απόστολο Σιώπη (Siopis Masters), ηχογράφηση στα SCA studios από τον Θοδωρή Ζεφκίλη. Οι συνθέσεις είναι των Rascal Whack.

Οι Rascal Whack αποτελούνται από τους:

Σπύρο Λαδά (lead guitar), Γρηγόρη Τουρβά (rhythm guitar & vocals), Στάθη Σκαλούμπακα (φωνητικά), Χρήστο Λαδά (bass) και Άκη Δελαπόρτα (Drums)

Maliveni Tracks

1. Carved Ignorance
2. Raging Groove
3. Hallucination
4. Not Enough
5. Slipping Away
6. The Fly
7. Pennies from Heaven
8. Space Cowboys


Το Maliveni, κυκλοφορεί ψηφιακά μέσω Spotify και σύντομα θα διατεθεί και σε φυσική μορφή μέσω bandcamp.

Ακούστε το Maliveni μέσω Spotify

Αποκτήστε το μέσω Bandcamp

Περισσότερα Social Media & Streaming Links

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7890 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top