Τέταρτο

“Red Socks” – Nέο βίντεο του Sonny Touch


Το νέο επίσημο βίντεο του Sonny Touch από το άλμπουμ «Leave Space for the Little Animals» δημιουργήθηκε από το Replica Studios που σχεδίασε και το εξώφυλλο.

Ο Sonny Touch συνδυάζει ήχους και μουσικά είδη από psychedelic folk, blues με αφρικάνικα κρουστά και χαβανέζικες μελωδίες και πολλές φορές το κάνει με έναν παιδικό τρόπο.

Με έμπνευση από αυτό το χαρακτηριστικό, το Replica Studio δημιούργησε ένα animation κολάζ με διαφορετικά στοιχεία, όπως ακριβώς και η μουσική του δίσκου, με υφές από μεταξοτυπία και χαρτοκοπτική και με πρωταγωνιστές τους ήρωες από το εξώφυλλο του άλμπουμ. Το αποτέλεσμα είναι μια περιπέτεια στην ψυχεδελική μουσική και τους ήχους του Sonny Touch, σε συνδυασμό με την καλειδοσκοπική βουτιά που μπορεί να παρουσιάζει ένα τέτοιο βίντεο.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ Leave Space for the Litlle Animals στο Spotify


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9943 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top