Τέταρτο

“Tomorrowland” – Νέο τραγούδι της Demetria


Το “Tomorrowland”, είναι ένα νέο τραγούδι της Demetria που κυκλοφόρησε από την  Puzzlemusik. Ένα τραγούδι που σου μένει στο μυαλό όχι μόνο για τις μελωδίες του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται φτάνοντας σε ένα απογειωτικό φινάλε. Είναι ίσως το πιο κατάλληλο τραγούδι για να μας εισάγει στον κόσμο της Demetria, ένα κόσμο δημιουργικό και ανήσυχο που μας καλεί να τον εξερευνήσουμε.

Το τραγούδι αποτελεί  μια πρώτη μόνο  γεύση από το concept άλμπουμ της “Pillow Shifter” που θα περιέχει 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Η Demetria σπουδάζει στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και το μέλλον που ανοίγεται μπροστά της τής ανήκει.

Κυκλοφορεί σε Spotify, Apple Music/ iTunes, Deezer, YouTube Music, Tidal και πολλές άλλες streaming & download ψηφιακές πλατφόρμες.


Mastering: Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks Studios)

Σχεδιασμός  Εξωφύλλου: Demetria

Φωτογράφηση – Φωτογραφίες – Edit: Δημήτρης Σπανός

Styling – Makeup: Νίκη Ματζώνα

Video-Art: Camera/Edit: Demetria, Acting: Αμαλία Παύλου

Demetria: youtube | facebook

Puzzlemusik : facebookl |  twitter | soundcloud | youtube

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8270 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top