Τέταρτο

“You Will Never Work In Television Again” – Ντεμπούτο single των The Smile


Οι The Smile, το νέο συγκρότημα που αποτελείται από τους Tom Yorke & Jonny Greenwood των Radiohead και τον Tom Skinner (Sonsof Kemet), κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους single, “You Will Never Work In Television Again”.

Το κομμάτι – συνοδεύεται και από lyric video σε σκηνοθεσία του Duncan Louton – ακούστηκε για πρώτη φορά στο secretgig που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του περσινού Glastonbury και του event Live At Worthy Farm. Αποτελεί την πρώτη επίσημη κυκλοφορία των The Smile και την παραγωγή έκανε ο Nigel Godrich.

Οι The Smile θα δώσουν 3 διαδοχικές συναυλίες μέσα σε ένα 24ωρο στο Magazine London στις 29 & 30 Ιανουαρίου. Οι συναυλίες θα έχουν κοινό και θα μεταδοθούν απευθείας μέσω livestream, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Paul Dugdale (The Rolling Stones, Adele, Paul Mc Cartney) και την παραγωγή του event η Driift.

Πληροφορίες σχετικά με το livestream:

Broadcast #1: London – 8pm Sat. / New York – 3pm Sat. / Los Angeles – 12pm Sat. / Sydney – 7am Sun. / Tokyo – 5am Sun.

Broadcast #2: London – 1am Sun. / New York – 8pm Sat. / Los Angeles – 5pm Sat. / Sydney – 12pm Sun. / Tokyo – 10am Sun.

Broadcast #3: London – 11am Sun. / New York – 6am Sun. / Los Angeles – 3am Sun. / Sydney – 10pm Sun. / Tokyo – 8pm Sun.

All three Broadcasts will also be available to ticketholders as unlimited on-demand replays for 48 hours from 2pm GMT Sunday 30 January.

Sign up for pre-sale tickets by joining the mailing list at: www.thesmiletheband.com

Physical and livestream tickets are available on general sale from 7th January at 9am GMT via Driift – details below.

Ticket links:  Physical, Livestream


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top