tetartopress

Rationalistas – «Τα παιδιά που τίναξαν την μπάνκα» στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Rationalistas

Rationalistas


Οι Rationalistas καλούν το κοινό τους σε μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι στις 25 Νοεμβρίου.


Advertisement

Λέξεις που εκφράζουν την καθημερινότητα όπως ακριβώς είναι. Ρίμες βγαλμένες απ’ τον δρόμο για τον δρόμο. Στίχοι που εκφράζουν θέσεις, σαφείς θέσεις που στηρίζονται δίχως φόβο. Αλληλεγγύη και συλλογικότητα, βάσεις χωρίς τις οποίες δεν υπάρχει επιβίωση στο αστικό τοπίο. Το crew που έχει ταυτότητα «πιο προσωπική κι από ταυτότητα», σταθερό τόσα χρόνια στις αρχές και στο λόγο του. Οι Rationalistas, αποζητώντας τις φωνές των δικών τους,  προσκαλούν τους/τις/τα φίλους/ες/@ του συγκροτήματος σε μια νύχτα με σκοπό «να γίνουμε το όνειρό μας».

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στην καρδιά της Αθήνας, οι Rationalistas ετοιμάζουν μια εορταστική μουσική βραδιά. «Οπλισμένοι» με τον πρόσφατο δίσκο τους «Πίσω τα πάντα», αλλά και παλαιότερα τραγούδια της δισκογραφίας τους, επιστρέφουν για να δώσουν και να πάρουν δύναμη, να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν και να τραγουδήσουν σπάζοντας τα δεσμά.


Advertisement


Πληροφορίες

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Doors Open: 19.30 | Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)

Ηλεκτρονική Προπώληση: app.cometogether.live

Φυσικά σημεία προπώλησης:  Artisti copy & print – Αγίου Σπυρίδωνος 54, Αιγάλεω |  Hotbox Hip Hop Store – Πραξιτέλους 159, Πειραιάς |  Reload Stores – Ακαδημίας 81, Αθήνα |  Ministry Of Concrete – Αθανασίου Αξαρλιάν 5, Αθήνα |  Monsterville – Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα |  Alcohole – Ελβετίας 21, Αγ. Παρασκευή

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info: www.ActionEsti.gr

Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και, Ερμού, Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | facebook event


Οι Rationalistas είναι ένα μουσικό σχήμα από τα δυτικά προάστια της Αττικής και εκπροσωπεί την κοινωνικο-πολιτική πλευρά του εγχώριου hip-hop από το 2004. Αρχικά συστήθηκαν στο κοινό ως “Ορθολογιστές” και πλέον αποτελούνται από τους TNT, SXO, Bayman και DJ Gzas. Παλαιότερα μέλη υπήρξαν ο Ζωγράφος με τον Loop.


Advertisement

Ως γκρουπ έχουν στο ενεργητικό τους αρκετά singles και τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους: (2007) Απ’ το Δρόμο, (2010) Μια Νύχτα μετά την Τελευταία Μέρα, (2016) Vanguard, (2021) Πίσω Τα Πάντα, ενώ τρία προσωπικά άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει ο ΤΝΤ.

Οι Rationalistas μετράνε πάνω από 150 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής τους πορείας, μοναδικές συναυλιακές στιγμές. Φιλοδοξούν μέσω της μουσικής τους, να εκφράσουν τον κόσμο γύρω τους, τους “όμοιούς” τους. Να δώσουν φωνή σε αυτούς με τους οποίους μοιράζονται την ίδια καθημερινότητα και τραβάνε τα ίδια ζόρια.


Advertisement


Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

ΕΓΟ και ΑΕΣΓΔΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτρας διοργανώνουν το Σάββατο 2 Μαρτίου από 10.00 έως 21.00 και την ...
Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης

Ρόζα Λούξεμπουργκ, Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης – Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη

Το Ελληνικό Δίκτυο  Φίλοι της Φύσης πραγματοποιεί την εκδήλωση με θέμα «Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης» την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις ...
Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον Έσπερο εκδήλωση του ...
ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ), μετά από πρόσκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, κατέθεσε Γραπτό Υπόμνημα ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13767 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top