Τέταρτο

Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών – Το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει να δολοφονεί…

Razan-Al-Najjar


Η Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών, γνωστή σε όλους τους διαδηλωτές στη Γάζα για την προσφορά της ως διασώστρια, σκοτώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου από ισραηλινούς σκοπευτές με μια σφαίρα στο στήθος της, ανατολικά του Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα, κατά τη διάρκεια μιας μη βίαιης διαμαρτυρίας.

Η Ραζάν φορούσε λευκή ιατρική στολή όταν την πυροβόλησαν.

Είχε λιποθυμήσει δυο φορές από εισπνοή χημικών και είχε σπάσει τον καρπό της στις 13 Απριλίου όταν έπεσε ενώ έτρεχε για να περιθάλψει έναν τραυματισμένο διαδηλωτή. Αυτή ήταν η δέκατη ημέρα που βρισκόταν στις διαμαρτυρίες ως διασώστρια.

Μαζί με τη Ραζάν, ο ισραηλινός στρατός έχει σκοτώσει 121 Παλαιστίνιους άοπλους διαδηλωτές από τις 30 Μαρτίου και έχει τραυματίσει πάνω από 10.000.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/neaapopalestini/videos/631985533819241/” width=”800″ height=”500″ onlyvideo=”1″]


Πληροφορίες – φωτογραφία: Νέα από την Παλαιστίνη


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top