Τέταρτο

«Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου Live» – Συλλεκτικό, διπλό LPΤο Ogdoo Music Group παρουσιάζει το συλλεκτικό, αριθμημένο, διπλό LP της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Θοδωρή Οικονόμου, με τίτλο «Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου Live».

Σημαντική η συνεισφορά στην κυκλοφορία της Music Row Showcase που πραγματοποίησε την ηχογράφηση της συναυλίας καθώς και τη μίξη και το mastering που έγινε από τον Αντώνη Παπαβομβολάκη στο Music Row Studios.

Η ερμηνεύτρια των μεγάλων συνθετών Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά σε μια μοναδική παράσταση, που ηχογραφήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», τον πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα. Ένα πιάνο, μια φωνή και δυο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής.


Στο διπλό αριθμημένο LP με τίτλο: «Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου Live» τρυφερές εικόνες και εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, στον κόσμο του Θάνου Μικρούτσικου, που συνυπάρχει και ενώνεται με τον Leonard Cohen, τις μελωδίες των τραγουδιών της Edith Piaf, τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη, την οικειότητα και την ψυχή του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και με τραγούδια νεότερων δημιουργών, όπως του Θοδωρή Οικονόμου. Οικονόμου και του Σταύρου Σιόλα.

Το διπλό LP «Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου Live» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε 500 αριθμημένα αντίτυπα τυπωμένα σε «βαρύ» βινύλιο αναφοράς 180 γραμμαρίων και μπορείτε να το προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα εδώ.

Ένθετο στο LP θα βρείτε έναν μοναδικό κωδικό που σας επιτρέπει να «κατεβάσετε» ψηφιακά τα τραγούδια της παράστασης. Επίσης όλα τα τραγούδια κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στα e-shops των συνεργατών του Ogdoo Music Group, δισκοπωλείων και μεγάλων αλυσίδων λιανικής.

Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα βρίσκεται στις προθήκες όλων των καταστημάτων λιανικής πώλησης του είδους.

Spotify | Youtube

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7000 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top