tetartopress

Sadomas live στο An Club

Sadomas live at An Club

Sadomas live at An Club


Ένας απ’ τους πιο επιδραστικούς, παραγωγικούς, κι εξελισσόμενους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Sadomas, επιστρέφει στο An Club, για να μας καταθέσει το πάθος του και την αλήθεια του σε μια βραδιά που θα μας απογειώσει.

«Κάθε φορά που σμίγουνε οι καθαρές ψυχές ένας φόβος αργοπεθαίνει» – Sadomas


Ο Sadomas ή Δράκος σαμουράι ή Λευκός καρχαρίας ή Ένα και το αυτό, μεγάλωσε στην επαρχία και συγκεκριμένα στην πόλη της Πρέβεζας, όπου μυήθηκε στην κουλτούρα του χιπ χοπ στα τέλη της δεκαετίας του 90. Βρίσκεται ενεργά στη σκηνή από το 2001, όπου μετράει εκατοντάδες δυνατές Live εμφανίσεις και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλο το πάνθεον της Hip Hop σκηνής.

Άρρηκτα συνδεδεμένος με τις ρίζες της κουλτούρας του hip –hop, προτιμά να κρατάει low profile, και να ονειρεύεται να ενώσει, τον κόσμο που ολοένα και περισσότερο διασπάται, μέσω της μουσικής του.Στο παρελθόν έχει δηλώσει πως ’’Η ραπ είναι η μουσική της επιβίωσης… είναι η τέχνη της επιβίωσης. Ο MC είναι συνοδοιπόρος στην καθημερινή επιβίωση. Είναι ένας τύπος που σκέφτεται και για σένα’’.

Υπήρξε Μέλος του supergroup Keepers of the hustle (μαζί με 12ος Πίθηκος, Μικρός Κλέφτης, Λόγος Απειλή και Dj Waif) και από το 2007 είναι το έταιρον ήμισυ του Duo 2Κγ με τον αξέχαστο Δπθ.

Σημείο αναφοράς στη solo πορεία του αποτελεί το album “Στη νήσο του δράκου” το 2013, που τον “εμφάνισε” στο ευρύτερο κοινό, καθώς και οι δίσκοι “Τέχνη της επιβίωσης” το 2016, και “Αγγελόσκονη” το 2019.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη Sky Vector Music το νέο και posthumous single με τίτλο «Infinite» από τους 2ΚΓ (Δ.Π.Θ., Sadomas & DJ Waif). Είναι ομώνυμο του δίσκου ο οποίος αναμένεται να βγει το Σεπτέμβριο. Τη μουσική παραγωγή και τον προγραμματισμό έκανε ο DJ Waif ενώ τη μίξη και το master έκανε ο Λόγος Απειλή. Το artwork επιμελήθηκε ο 3rdEyeRevolution.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού δεν είναι τυχαία καθώς στις 21 Αυγούστου του 1983 γεννήθηκε ο Δ.Π.Θ. ο οποίος δε βρίσκεται πλέον κοντά μας.
Μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube και στο Spotify.

“Αυτό που βλέπω και με θλίβει στην κοινωνία μας είναι αυτό που λέω σε ένα παλιότερο στίχο:
«είναι χειρότερη απ’ τη φτώχεια η μιζέρια».
Όλοι τραβάμε παρόμοιο λούκι κι αντί να βοηθάμε ο ένας τον άλλο κάνουμε το αντίθετο’’. – Sadomas

 

Πληροφορίες

 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Doors open 21:00 – Starts: 22:00

Προπώληση: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: OldSchool (Σολωμού 13-15), Muerte (Πιπίνου 1, Κυψέλη), Hotbox HipHopstore (Πραξιτέλους 159 – Πειραιάς)

An Club Σολωμού 13-15, Εξάρχεια | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | facebook |instagram | facebook event


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Πορεία με προκλήσεις και συγκρούσεις: μια φεμινιστική προσέγγιση

Πορεία με προκλήσεις και συγκρούσεις: μια φεμινιστική προσέγγιση – Ανοικτή Εκδήλωση στο Eteron

Τον Μάιο 2022 τα δύο ιδρύματα Friedrich Ebert Stiftung και Rosa Luxemburg Stiftung ξεκινήσανε μία σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση ...
ΕΛ.ΑΣ.: Ζητήματα υπέρμετρης βίας και αυθαιρεσίας

«ΕΛ.ΑΣ.: Ζητήματα υπέρμετρης βίας και αυθαιρεσίας» – Εκδήλωση της ΕλΕΔΑ

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) επεξεργάστηκε και δημοσιεύει κείμενο τεκμηρίωσης και προτάσεων σχετικά με τα ζητήματα υπέρμετρης βίας ...
Ορνιοκάθισμα S.O.S.

Ορνιοκάθισμα S.O.S. – Εκδήλωση Διαμαρτυρίας για τα βουνά

Η Επιτροπή Αγώνα Λεοντίου διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των Αιολικών, την Κυριακή στις 11-12-2022, Παγκόσμια Ημέρα Βουνών, ώρα 10 π.μ., ...
Παγοδρόμιο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Παγοδρόμιο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ αναδύεται και πάλι στο Κανάλι. Οι πατινέρ μπορούν να χορέψουν στον πάγο ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 11806 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top