Τέταρτο

Σαρλότ Λεμέρ «Πώς να σώσετε μια τίγρη»


Μια συγκλονιστική ιστορία που διαδραματίζεται μέσα στην Αφρικανική ζούγκλα και ξεπροβάλλει μέσα από τις πυκνές φυλλωσιές της… μια απρόσμενη φιλία.

Μια αναπάντεχη περιπέτεια γεμάτη δράση, που διδάσκει στους μικρούς μας αναγνώστες τη δύναμη της φιλίας. Όταν έχεις έναν καλό φίλο στο πλευρό σου γίνεται συνοδοιπόρος σε κάθε βήμα σου.

Ο Γουίλιαμ χώνεται στη ζούγκλα με το μονοκιάλι του στο χέρι, σαν «πραγματικός εξερευνητής», ελπίζοντας να ανακαλύψει κάτι εκπληκτικό.

Πέφτει όμως πάνω σε μια τίγρη που απειλεί να τον καταβροχθίσει για να πάρει δύναμη και να ξεφύγει από τους κυνηγούς.

Ο Γουίλιαμ καταφέρνει να την πείσει ότι ζωντανός θα της φανεί πιο χρήσιμος. Κι εκεί που δεν το περιμένει, έρχεται η στιγμή που του δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξει…

«Πώς να σώσετε μια τίγρη» | Συγγραφέας: Σαρλότ Λεμέρ | Εικονογράφηση: Σαρλότ Λεμέρ | Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης | Σχήμα: 22×29 | Σελίδες: 28 | Εκδόσεις Διάπλαση

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top