Τέταρτο
109 Προβολές

Schoolwave Christmas Party στο ΑΝ club
Τα Χριστούγεννα έρχονται. Μαζί τους οι κουραμπιέδες της μαμάς, τα τεστ προσομοίωσης στο φροντιστήριο και βέβαια το Schoolwave Christmas Party. Η παράδοση φέτος θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου στο ΑΝ club με επτά συγκροτήματα του Schoolwave 2019 – ανάμεσά τους τα Γυμνασμένα Κορμιά από τη Θεσσαλονίκη που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτό το live. Don’t miss it!

Στο Schoolwave Christmas Party θα παίξουν οι:
The Confusion [Alternative Funk Rock]
Show Trial [Punk Rock]
Γυμνασμένα Κορμιά [Alternative]
Cerberus [Progressive Symphonic Metal]
Mistaken [Blackened Death]
Spell The Pain [Rap/Rock]
Hypatia [Rock]


Το Schoolwave είναι ένα μουσικό φεστιβάλ, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο από το 2005 στην Αθήνα. Μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και την Ευρώπη έρχονται για να παίξουν όλα τα είδη της μουσικής πάνω σε μια μεγάλη σκηνή με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές. Χάρη στη φιλοσοφία του – να αντιμετωπίζει τα παιδιά ως καλλιτέχνες και όχι ως «πιτσιρίκια» – το Schoolwave προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες νέους ανθρώπους και έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο νεανικό φεστιβάλ στην Ελλάδα.

è Το Schoolwave σε αριθμούς: 16χρόνια κλείνει φέτος το Schoolwave – 2.456 συγκροτήματα έχουν δηλώσει συμμετοχή από το 2005 μέχρι το 2019 – 1.047 συγκροτήματα σε ζωντανές ακροάσεις – 309 από αυτά έχουν ανέβει στη σκηνή – 10.000 θεατές πηγαίνουν κάθε χρόνο στο Schoolwave – 88 χειμερινά Schoolwave live έχουν γίνει στην Αθήνα και άλλα 21 live σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο του Schoolwave on Tour – 376 βίντεο κλιπ και 11 ντοκιμαντέρ έχουν δημιουργηθεί από τη βιντεοσκόπηση των συναυλιών – 11.768.343 views έχουν τα βίντεο του Schoolwave στο Youtube


Πληροφορίες

Διοργάνωση: Δημιουργική Ομάδα Schooligans

facebook event | www.schoolwave.gr

An Club, Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια.
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 18:30 – οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5692 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top