Τέταρτο
145 Προβολές

Σέλας – «Τhe saddest man in the world (Strange colour blue)»


Με αφορμή τη συμπλήρωση 16 ετών από την κυκλοφορία του “Industrial Silence” των Madrugada, οι Σέλας, συγκρότημα ελληνόφωνου ατμοσφαιρικού ροκ με έδρα την Αθήνα, πειραματίστηκαν με ένα είδος που ανέκαθεν τους έλκυε και δημιούργησαν ένα remix, σαν φόρο τιμής σε μια μπάντα που σταμάτησε νωρίς και σε έναν κιθαρίστα (Robert Burås), που έφυγε νωρίς.

Advertisement


Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:


 

Οι Σέλας έχουν ηχογραφήσει ένα demo με 4 τραγούδια και πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “Δύο αιώνες μετά”. Όποιος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει  το παρακάτω link και να κατεβάσει όλο τον δίσκο δωρεάν.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 265 Άρθρα

Ο Δημήτρης Μουργελάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, αλλά από το 2011 ζει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική με την οποία ασχολείται ενεργά ως μπασίστας στους Salto Mortale. Αποτελεί μέλος της οικογένειας του «Τετάρτου» από το 2012 και ασχολείται γενικότερα με τη μουσική αρθρογραφία. Στόχος του είναι μέσα από το «Τέταρτο» η ανάδειξη της ελληνικής μουσικής σκηνής και ιδιαίτερα των νέων συγκροτημάτων. [email protected]

Advertisement

Back to Top