Τέταρτο

Σεμινάριο Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού από την Θέσπις – Τέχνες στην Πάτρα


Η καλλιτεχνική ομάδα «Θέσπις -Τέχνες» διοργανώνει Σεμινάριο Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού με εισηγητές την Μαρία Σ. Αποστολάτου και τον Κωνσταντίνο Παλίλη, στον πολυχώρο Art Evolution το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 ( 18:00- 21:00) και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 (18:00- 21:00)

Όπως αναφέρεται:

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θεατρικού αυτοσχεδιασμού, η θεωρία γίνεται πρακτική και στο τέλος τεχνική, έχοντας σαν στόχο να φτάσουμε στην ουσία του θεάτρου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς καθώς και σε ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο και θέλουν να κατακτήσουν ολοκληρωμένη θεατρική έκφραση και δράση.

Διδασκαλία:

Ανακάλυψη των εκφραστικών μέσων

Ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικότητας

Τα στάδια του αυτοσχεδιασμού

Ατομικοί και ομαδικοί ελεύθεροι αυτοσχεδιασμοί

Ατομικοί και ομαδικοί αυτοσχεδιασμοί με δοσμένες συνθήκες

Την τεχνική της παρατήρησης

Αξιοποίηση των αισθήσεων

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία – Ώρα: Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 ( 18:00- 21:00) και Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 (18:00- 21:00)

Τοποθεσία: Πολυχώρος Art Evolution, Ταξιαρχών 9, Πάτρα 

Διάρκεια: 6 ώρες – 2 συναντήσεις των 3 ωρών

Κόστος: 50 ευρώ

Πληροφορίες- Κράτηση Θέσεων: 698 17 60 571 | [email protected]

Περιορισμένος αριθμός ατόμων, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον covid- 19.

Fb Event

Η Μαρία Σπυριδούλα Αποστολάτου είναι συγγραφέας- ηθοποιός. Πτυχιούχος στο Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης και Αγωγής της Προσχολικής Ηλικίας του πανεπιστημίου Πατρών καθώς επίσης πτυχιούχος στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa» ενώ παρακολουθεί μαθήματα στη δραματική σχολή Ίασμος- Βασίλης Διαμαντόπουλος.  Έχει γράψει και σκηνοθετήσει σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παλίλη θεατρικά έργα. Έχει γράψει, σκηνοθετήσει και παίξει ως ηθοποιός στην παιδική παράσταση «Η Γκρι Πόλη» η οποία διασκευάστηκε και εκδόθηκε σε βιβλίο. Συμμετείχε σε διάφορα σε stand up comedy show. Τελευταίο χρονικά έργο που έγραψε και ερμήνευσε είναι ο κοινωνικός μονόλογος με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση, «Μέδουσα». Το 2015 δημιούργησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Παλίλη την καλλιτεχνική ομάδα «Θέσπις ~Τέχνες~» στην Πάτρα.

Ο Κωνσταντίνος Παλίλης είνα συγγραφέας- σκηνοθέτης. Πτυχιούχος στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa», ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει σε συνεργασία με την Μαρία Σ. Αποστολάτου θεατρικά έργα . Έχει γράψει, σκηνοθετήσει και παίξει ως ηθοποιός στην παιδική παράσταση «Η Γκρι Πόλη» η οποία διασκευάστηκε και εκδόθηκε σε βιβλίο . Έχει γράψει κείμενα και είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια σε διάφορα stand up comedy show ενώ συμμετείχε στο πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα «Εξ αποστάσεως». Τελευταίο χρονικά έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε είναι ο κοινωνικός μονόλογος με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση, «Μέδουσα». Το 2015 δημιούργησε μαζί με την Μαρία Σ. Αποστολάτου την καλλιτεχνική ομάδα «Θέσπις ~Τέχνες~» στην Πάτρα.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top