Τέταρτο

Σόφι Χεν «Πιζάζ: Δύσκολοι καιροί για σούπερ ήρωες»


Είναι φανταστικό να είσαι σούπερ ήρωας. Σωστά; Λάθος! Εσείς βέβαια θα πιστεύετε ότι είναι τέλειο, και ένα δίκιο το ’χετε, αλλά είναι επίσης και τρομερά εκνευριστικό. Δε με πιστεύετε; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι πρέπει να φοράω συνέχεια την ίδια στολή. Συνέχεια. Κάθε τρεις και λίγο πρέπει να παρατάω ό,τι διασκεδαστικό κάνω και να τρέχω να σώσω τον κόσμο. Άσε που πρέπει πάντοτε να είμαι το καλό παιδί, ακόμα κι αν δε θέλω. Κι εγώ, μερικές φορές, το μόνο που θέλω είναι να είμαι… ξέρετε τώρα: απλώς φυσιολογική. Δύσκολοι καιροί για σούπερ ήρωες…

Το πρώτο βιβλίο μιας νέας σειράς, γεμάτης χιούμορ και φρεσκάδα, από τη συγγραφέα και εικονογράφο Σόφι Χεν. Η μικρή Πιζάζ μιλάει για τα βάσανα του να είσαι σούπερ ήρωας σε ένα χιουμοριστικό βιβλίο-κόμικ-ημερολόγιο. Παράλληλα πρέπει να επιβιώσει στο αφιλόξενο σχολικό περιβάλλον, να αντιμετωπίσει διάσημους «κακούς», αλλά και να σώσει το πάρκο της γειτονιάς, που ισχυροί επιχειρηματίες θέλουν να μετατρέψουν σε πάρκινγκ.

Η Sophy Henn (Σόφι Χεν) είναι βραβευμένη συγγραφέας εικονογραφημένων βιβλίων και εικονογράφος με μεταπτυχιακό στην εικονογράφηση από το πανεπιστήμιο του Μπράιτον. Το πρώτο της βιβλίο, Where Bear?, ήταν υποψήφιο για το Kate Greenaway Medal και στη βραχεία λίστα για το Waterstones Children’s Book Prize. Η Σόφι ανακηρύχτηκε World Book Day Illustrator το 2015 και το 2016.

«Πιζάζ: Δύσκολοι καιροί για σούπερ ήρωες» | Συγγραφέας: Sophy Henn | Μετάφραση: Άγγελος Αγγελίδης | Σελίδες: 216 | Ηλικία: Για παιδιά από 9 ετών  | Διαστάσεις: 14,5x 21 | Ημερομηνία Έκδοσης: 25/11/2021 | Εκδόσεις Μεταίχμιο | Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top