Τέταρτο

229 Προβολές

Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν. Πατρών: Επιτέλους τέλος στην ανεπάρκεια μέτρων προστασίαςΑνακοίνωση – παρέμβαση, του Σωματείου Εργαζομένων Γ. Ν. Πατρών «Ο Ιπποκράτης» σχετικά με τις ελλείψεις υλικών και τις πρόσφατες οδηγίες του ΕΟΔΥ που ουσιαστικά όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται θέτονται σε κίνδυνο οι εργαζόμενοι, οι νοσηλευτές, οι γιατροί και όλες οι ειδικότητες που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εδώ και αρκετές ημέρες φωνάζουμε για τα ελλιπή  μέτρα προστασίας, χωρίς δυστυχώς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Απέναντι σ’ αυτήν την «κραυγή αγωνίας», είδαμε την πρόσφατη απαράδεκτη και προκλητική οδηγία του ΕΟΔΥ, που θέλει όλους μας να οδηγηθούμε ως «πρόβατα στην σφαγή» όπως χαρακτηριστικά και πολύ εύστοχα αναφέρει και η ομοσπονδία μας, η ΠΟΕΔΗΝ.

Όταν λοιπόν βλέπουμε

Η επιστημονική γνώση και άποψη, που ήταν και η επίσημη οδηγία μέχρι πρότινος να ισοπεδώνεται ή αν το θέλετε να εναρμονίζεται και μάλιστα ανωμάλως, να επαναπροσδιορίζεται χωρίς ίχνος ντροπής με τις ελλείψεις υλικών, για τις οποίες θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούμε, θέτοντας σε κίνδυνο χιλιάδες Εργαζόμενους Νοσηλευτές, Ιατρούς και άλλες ειδικότητες που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν απομένει τίποτε άλλο από τον δρόμο του αγώνα

Μήπως λοιπόν πρέπει Όλοι, Νοσηλευτές – Ιατροί και άλλες Ειδικότητες να βγούμε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτά τα ελλιπέστατα μέτρα προφύλαξης, για να προλάβουμε την πιθανή μόλυνσή μας και κατ΄ επέκταση καραντίνα μας, που θα κοστίσει πολύ στο υγειονομικό σύστημα, αλλά και την διασπορά του ιού, ζητήματα που από τύχη δεν έχουν συμβεί.

Επιτέλους – τέλος στην Ανεπάρκεια. Υλικά και μέτρα προστασίας τώρα.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5199 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top