Τέταρτο

Σούλα, η ωραία του Βορρά από τον Β. Ατλαντικό… στον Θερμαϊκό ΚόλποΈνα από τα ομορφότερα θαλασσοπούλια και σπάνιος επισκέπτης στη Μεσόγειο και την Ελλάδα «ψαρεύτηκε» κατά λάθος στον Θερμαϊκό και, ευτυχώς για την ίδια, ξεμπλέχτηκε με προσοχή και κατέληξε για φροντίδα στη Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife

Ο κύριος Κώστας από τα Κύμινα βρήκε πιασμένο στα δίχτυα του αυτό το πανέμορφο θαλασσοπούλι της οικογένειας των Σουλίδων που καθώς ήταν εγκλωβισμένο δεν μπορούσε να πετάξει. Όταν είδε το πουλί αμέσως το απεγκλώβισε και στη συνέχεια το ζώο μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Δράσης για την Άγρια Ζωή.

Όπως ενημερώνουν οι ειδικοί της Άγριας Ζωής:

Το πουλί φέρει σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να ξαναπετάξει. Η Σούλα είναι από τα θαλασσοπούλια που σπάνια έχει κανείς τη δυνατότητα να συναντήσει στην Ελλάδα. Το βλέμμα της σε καθηλώνει. Μακάρι να τα καταφέρει και να πάνε όλα καλά.

Περαστικά στην πανέμορφη, της ευχόμαστε να επιστρέψει υγιής στις θάλασσες που αγαπάει και να μας ομορφαίνει με την παρουσία της.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top