Τέταρτο
124 Προβολές

Στα όνειρα μας

surf-455761_1280
Στα όνειρα μας, ζωγραφίζουμε την καθημερινότητα με χρώμα. Αγαπάμε την επιθυμία και σφόδρα εξοβελίσαμε από την πραγματικότητα τη στυγνότητα. Σε αυτό τον πίνακα, χωράνε λογής εικόνες που ομορφαίνουν κάθε εκατοστό αυτού του πλανήτη.

Στα όνειρα μας, μόνοι στεκόμαστε απέναντι απ΄το ηλιοβασίλεμα και αναμένουμε με αγωνία μέχρι το επόμενο πρωί να ανατείλει μια νέα μέρα. Το φως της να διαλύσει κάθε αμφιβολία του χθες, σε πείσμα των πολλών. Βαδίζουμε στα σύννεφα και αποδιώχνουμε το μαύρο. Τη μακαριότητα αναγγέλλουμε, σαν δοξασία λίγων σθεναρών «Θέλω».

Και ας μην είμαστε ορατοί, στο οπτικό πεδίο των ανορθωμένων βλεμμάτων.

Στα όνειρα μας, σαν σταγόνες θαλασσινού νερού όταν μας λούσει το φως, καθρεφτίζουμε την άνομη γοητεία του θλιμμένου παραμυθιού.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Τα γιασεμάκια

Τα γιασεμάκια

Μία βαρκούλα τόση δα...

Μία βαρκούλα τόση δα…

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

Back to Top