Τέταρτο

Stay In Touch: Νέο τραγούδι από τους Ian Ikon & Gautier


Με το “Stay In Touch” ο Ian Ikon επιστρέφει με μια αφανέρωτη μέχρι σήμερα πλευρά της δημιουργικότητάς του, κυκλοφορώντας ένα indie pop τραγούδι. Οι στίχοι του μιλάνε για έναν όρκο αφοσίωσης και συμπαράστασης και την αγάπη που γεννιέται στη συνάντηση δύο ανθρώπων και τις αθέατες πλευρές του ανθρώπινου πάθους. Η βαθιά φωνή του Gautier ολοκληρώνει την εξαιρετική ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Ο Ian Ikon έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ο Craig Walker (πρώην τραγουδιστής των Archive), η Νatalia Corvington, η Marina Celeste (ex- Nouvelle Vague), η Maiken Sundbuy, Ιrene, Μαρία Ζλατάνη κ.α.


Στο τραγούδι συνέβαλλαν και οι:
Σάκης Αζάς (κιθάρες)
Σωτήρης Νούκας (ενορχήστρωση, programming, mixing)
Sweet Spot Productions (mastering)

Listen & Buy: https://orcd.co/wx8nqoa

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top