Τέταρτο

75 Προβολές

STEM & ARTS… για να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντές τους!

stem-arts-2Ένα συναρπαστικό event που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ.-8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Open Day του πρωτοποριακού  εκπαιδευτικού κέντρου STEM & ARTS με ελεύθερη είσοδο για όλους. Κατά τη διάρκειά του θα γίνει παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τα παιδιά θα συμμετέχουν δωρεάν στα εργαστήρια και στα πειράματα για να προσεγγίσουν τον κόσμο των επιστημών με ευχάριστη διάθεση.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του STEM&ARTS εμπιστεύθηκαν πολλοί γονείς κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά και είχε μεγάλη απήχηση στους μαθητές. Μετά από ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας το εκπαιδευτικό κέντρο STEM&ARTS συνεχίζει το έργο του προσφέροντας στους μαθητές (ηλικίας 5-14 ετών) πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα: Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEM, Coding, Ψηφιακής Τέχνης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων και η ενδυνάμωση της κριτική σκέψης και της δημιουργικότητας των παιδιών. Παράλληλα, τα προγράμματα του STEM&ARTS συμβάλλουν σημαντικά στην καλλιέργεια του χαρακτήρα και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

Τα προγράμματά του είναι σχεδιασμένα και διαμορφωμένα για διαφορετικές ηλικιακές  ομάδες  και προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου μαθήματα, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν την αγάπη τους για μάθηση. Οι εγγραφές άρχισαν και τα τμήματά τους είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 8 μαθητές/τμήμα).

Για περισσότερες πληροφορίες
STEM&ARTS
Γούναρη 35 & Κανακάρη
α΄ όροφος
τηλ. 2610-224565
www.stem-arts.gr


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4679 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top