Τέταρτο
33 Προβολές

Στηρίζουμε τη Λαϊκή της Πλατείας Εξαρχείων
Το αυτοοργανωμένο εγχεέρημα της Λαϊκής της Πλατείας στα Εξάρχεια, καλεί παραγωγούς, μεταποιητές τροφής καθώς και επισκέπτες να στηρίξουν έμπρακτα και με την παρουσία τους τη λαϊκή πάντα στα ήδη υπάρχοντα πλαίσιά της, που δεν είναι άλλα από την αυτοδιαχείριση, την αμεσοπαραγωγή και τα καθαρά προϊόντα.

Η ανακοίνωση της Συνέλευσης:

Από τον Σεπτέμβρη του 2019 έως σήμερα η αυτοοργανωμένη Λαϊκή της Πλατείας Εξαρχείων δέχεται μια σειρά από απειλές, πιέσεις & εκφοβισμούς ως προς τη λειτουργία της, στην Πλατεία. Με την ταραχώδη και αλαζονική έλευση την κυβέρνησης της Ν.Δ και τις αμέτρητες εξώσεις καταλήψεων που ακολούθησαν, καθώς επίσης τη βίαιη απέλαση δεκάδων μεταναστών από την περιοχή, τη συνεχή παρουσία των κάθε λογής μπάτσων στα Εξάρχεια και στην Πλατεία έως την τρομοκρατία του covid, η παρουσία των συμμετεχόντων στην λαϊκή – τόσο των ίδιων των παραγωγών και μεταποιητών της – όσο και των επισκεπτών της- έχει πληγεί και εξασθενήσει αρκετά. Εν τούτοις εμείς οι παραγωγοί και μεταποιητές της λαϊκής της Πλατείας εδώ και έναν χρόνο δεν έχουμε εγκαταλείψει το εγχείρημα και τους πάγκους μας ούτε μια μέρα παρά τις όσες απειλές, αλλά παραμένουμε συνεπείς σε αυτό το αυτοοργανωμένο εγχείρημα της διακίνησης των προϊόντων τροφής απευθείας από τους ίδιους τους παραγωγούς και με οικολογικούς τρόπους παραγωγής & μεταποίησης των προϊόντων, χωρίς την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο που εδώ και χρόνια ξεκίνησε.

Για την διατήρηση, την υποστήριξη και το ενδυνάμωμα του αυτοοργανωμένου εγχειρήματος της Λαϊκής της Πλατείας στα Εξάρχεια, καλούμε τόσο παραγωγούς, μεταποιητές τροφής και το ευρύ κοινό φίλων και επισκεπτών να στηρίξουν έμπρακτα και με την παρουσία τους τη λαϊκή πάντα στα ήδη υπάρχοντα πλαίσια της λαϊκής που δεν είναι άλλα από την αυτοδιαχείριση, την αμεσοπαραγωγή και τα καθαρά προϊόντα.

Η Λαϊκή γίνεται προς το παρόν κάθε 1η και 3η Κυριακή κάθε μήνα από της 10:30 έως 15:30 .

Επίσης κάθε 1η Κυριακή γίνεται γενική συνέλευση της λαϊκής μετά το πέρας αυτής.

Η Συνέλευση της Αυτοοργανωμένης Λαϊκής της πλατείας Εξαρχείων

Επικοινωνία: [email protected]

Πηγή: athens.indymedia


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5921 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top