Τέταρτο

Sunset Dreams – Το νέο Lounge κομμάτι του G-Groove


Το νέο ατμοσφαιρικό Lounge κομμάτι του Έλληνα παραγωγού και DJ από τη Σύρο, G-Groove, θα σε ταξιδέψει στα πιο απίθανα μέρη που έχεις φανταστεί, οι μαγικές κιθάρες του θα σε κάνουν να ονειρευτείς τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα.

Κυκλοφόρησε από την M-Sol Records στις 11 Ιανουαρίου και μπορείτε να το βρείτε προς αγορά σε όλες τις ηλεκτρονικές μουσικές πλατφόρμες.


Ο G-Groove (Βαγγέλης Γρυπάρης) Dj και παραγωγός με Residencies και guestings σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου αλλά και με gigs στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγαθήρια της Dance Σκηνής όπως: Paul Van Dyk (No1 In The …World 2005-06), Erick Morillo, Harry Choo Choo Romero, Milk & Sugar, Francois Kevorkian, Matthias Heilbronn, Jay-J, Sandy Rivera, M.A.N.D.Y, Hot Since 82 κ.α. Έχει σπουδάσει Μουσική τεχνολογία και παραγωγή μουσικής. Στο πρόσφατο παρελθόν μαζί με τον συνεργάτη του Πάρη Κάλπο αποτελούσαν την ηλεκτρονική μπάντα “Beat on Board” και οι παραγωγές τους έχουν κυκλοφορήσει μέσω των εταιριών Ready mix του Καναδά, AVSR της Αγγλίας, Soul Shift και Ocean Drive της Αμερικής αλλά και από τις Ελληνικές NRG και Planetworks.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top