Τέταρτο

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και μετανάστριες και τα παιδιά τους που μένουν στην Πάτρα  


Η πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στην πατριαρχία πραγματοποιεί συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες και τα παιδιά τους που διαμένουν στην Πάτρα. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 19:00-22:00 στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω (Πατρέως 87, Πάτρα)

Τα είδη που συλλέγονται είναι: Μακαρόνια – Ρύζι – Τοματοχυμός – Ηλιέλαιο – Γάλα εβαπορέ – Πάνες νο. 5 και 6 – Σαμπουάν – Σερβιέτες – Βρεφικά γάλατα – Αφρόλουτρα – Οδοντόκρεμες – Οδοντόβουρτσες -Βρεφικές κρέμες

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης (περιορισμένες) μπλούζες και φούτερ ενίσχυσης του ταμείου οικονομικής ενίσχυσης κακοποιημένων γυναικών και γυναικών που έχουν ανάγκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Απέναντι στην πανδημία, τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, τους πλαστούς διαχωρισμούς με βάση το φύλο και τη φυλή – Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Καμία Μόνη»


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top