Τέταρτο

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας: 7 Οκτωβρίου ημέρα αντιφασιστικής δράσης –  Έξω από τα σχολεία οι φασίστες

Nick Paleologos / SOOC


Κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας για συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 19:00 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, με στόχο να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα από τους παιδαγωγούς ενάντια στο φασισμό.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Συνάδελφοι/σες , το Δ.Σ. του συλλόγου μας με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. σας καλεί να συμμετέχετε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο μαζί με την Α’ ΕΛΜΕ φοιτητικούς συλλόγους, σωματεία κτλ.

Τώρα που ο φασισμός – ναζισμός  μέσα από τις πρόσφατες  επιθέσεις σε μαθητές , αντιφασίστες, πολιτικά κόμματα, προσπαθεί να σηκώσει πάλι κεφάλι πρέπει συλλογικά να τους απομονώσουμε.

Οι φασίστες δεν έχουν θέση στα σχολεία μας, στις γειτονιές μας. Η θέση τους είναι εκεί μαζί με τους προγόνους τους μακελάρηδες των Καλαβρύτων στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου και μόνο εκεί.

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8018 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top