Τέταρτο

Συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με μαθητές από το 7ο ΓΕΛ


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο με αντιπροσωπία μαθητών από το 7ο ΓΕΛ Πάτρας, οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, ενάντια στη συγχώνευση τμημάτων που έχει δρομολογηθεί στο σχολείο τους, όπως και στα σχολεία όλης της χώρας.

Οι μαθητές, έδωσαν στο Δήμαρχο τα αιτήματά τους, τα οποία, εκτός από την αντίθεσή τους στη συγχώνευση τμημάτων, περιλαμβάνουν την ανάγκη άμεσης πρόσληψης καθηγητών και την κάλυψη των κενών, την απόσυρση της Τράπεζας Θεμάτων και της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής. Επίσης, εκφράζουν την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση σχολικών μονάδων και τον ταξικό διαχωρισμό των μαθητών.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, συζήτησαν αρκετή ώρα με τους μαθητές, εξέφρασαν τη στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα τους και δεσμεύτηκαν ότι θα συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το θέμα των συγχωνεύσεων σχολικών τμημάτων.

Επιπλέον, αντιπροσωπία της Δημοτικής Αρχής θα παρευρεθεί αύριο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 12:30 μ.μ. στη διαμαρτυρία έξω από το 7ο ΓΕΛ, στην οποία καλεί η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8237 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top