tetartopress

Συναυλία για την Ενίσχυση του Συνδικάτου Επισιτισμού


Συναυλία για την Ενίσχυση του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής στο Κύτταρο, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου με τους: Tiny Jackal, Ζωγράφος & Ghetto Rock, Το Σφάλμα, Dason, Brak & Dj Millman, Βασίλης Ράλλης, Lyrical Punishment, Drugitiz, TAF34, Υπεραστικοί,  Κίσσα Γκρι


Advertisement

Όπως αναλυτικά αναφέρεται στο κάλεσμα:

Η προσπάθεια για την οργάνωση του αγώνα μας για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για το 5ημερο 8ωρο, την κατοχύρωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων συνεχίζεται.

Το Συνδικάτο μας όλο το προηγούμενο διάστημα οργάνωσε δεκάδες παρεμβάσεις, απεργίες, στάσεις εργασίας, στήριξε εκατοντάδες συναδέλφους για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο χώρο δουλειάς τους. Πολλοί συνάδελφοι κατάφεραν μαζί με το Συνδικάτο, να κερδίσουν τα αυτονόητα, δηλαδή τα δεδουλευμένα, τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα , να γυρίσουν πίσω στη δουλειά μετά από απόλυση κ.α.


Advertisement

Συγκρουστήκαμε μέσα σε μεγάλους χώρους δουλειάς, ξενοδοχειακές μονάδες, catering, μεγάλες εταιρείες γρήγορης εστίασης παλεύοντας μαζί με επιχειρησιακά σωματεία για την υπογραφή επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στο σύγχρονο δουλεμπόριο, στις συμβάσεις ελαστικής απασχόλησης, την σύγχρονη ομηρία των εργαζομένων.

Μέσα σε αυτές τις μάχες το Συνδικάτο πάντα προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη συμβολή της πολιτιστικής και γενικότερα της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως όπλο στο σημαντικό αγώνα που δίνουμε για τη ζωή που μας αξίζει ως παραγωγοί του τεράστιου πλούτου που βγαίνει από το κλάδο της εστίασης και του τουρισμού.


Advertisement

Φέτος για άλλη μια χρονιά, παρά τις σημαντικές δυσκολίες, τα εμπόδια που μπαίνουν  από το κράτος και την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν, συνεχίζουμε την προσπάθεια της προβολής μιας πολιτιστικής πρότασης που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αγώνα μας.

Οργανώνουμε για άλλη μια χρονιά τη καθιερωμένη συναυλία με νέους και παλιούς συναδέλφους , καλλιτέχνες – εργαζόμενους , που με τα τραγούδια τους και τη δημιουργική μουσική τους εκφράζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά , εκφράζουν τον αγώνα, εκφράζουν την δημιουργική διασκέδαση μακριά από κάθε είδους εξάρτηση.


Advertisement

Για άλλη μια χρονιά αυτή η συναυλία θα αποτελέσει ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για το κλάδο, θα συμβάλλει ώστε να δώσουμε με καλύτερους όρους τις μάχες που έχουμε μπροστά μας , δίνοντας μια ακόμα οικονομική ανάσα στο Συνδικάτο μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στη μεγάλη συναυλία στις 13 Φλεβάρη στις 20:00 στο Κύτταρο

Θα συμμετέχουν:

Tiny JackalΖωγράφος & Ghetto Rock, Το Σφάλμα, Dason, Brak & Dj Millman, Βασίλης Ράλλης, Lyrical Punishment, Drugitiz, TAF34, Υπεραστικοί,  Κίσσα Γκρι

 

Πληροφορίες

 

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 20:00

Κύτταρο live – Ηπείρου 48 & Αχαρνών | 2108224134 6977641373 | [email protected] | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map


Advertisement


Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής στην Πάτρα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου

ΕΓΟ και ΑΕΣΓΔΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτρας διοργανώνουν το Σάββατο 2 Μαρτίου από 10.00 έως 21.00 και την ...
Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης

Ρόζα Λούξεμπουργκ, Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης – Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη

Το Ελληνικό Δίκτυο  Φίλοι της Φύσης πραγματοποιεί την εκδήλωση με θέμα «Ρόζα Λούξεμπουργκ: Επαναστάτρια Βοτανολόγος Φυσιολάτρης» την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις ...
Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Πάτρα: «Στου Κόντου για Ειδώματα» Πέμπτη 29/2

Λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον Έσπερο εκδήλωση του ...
ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

ΕλΕΔΑ: Το νέο σχέδιο νόμου για τον ποινικό κώδικα ενέχει σοβαρούς κινδύνους για θεμελιώδη δικαιώματα

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ), μετά από πρόσκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, κατέθεσε Γραπτό Υπόμνημα ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13767 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top