Τέταρτο

Συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» στην Αρχαία Ολυμπία


Μουσικές βγαλμένες από τα μαντολίνα της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, θα πλημμυρίσουν  στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου, το χώρο της «Κοιλάδας των θεών» στην Αρχαία Ολυμπία.

Η συναυλία της Ορχήστρας πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη των εγκαινίων της 6ης έκθεσης κεραμικής που διοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μουσικής Πάτρας και η Ομάδα Κεραμέων «Ίχνη», στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Ολυμπίας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας έχει η Βάγια Ζεππάτου και την μουσική διεύθυνση ο  μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8888 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top